Bolvadin Potuk ve Gözükara'ya emanet

2018-19 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de şampiyonluk için takım kurmak istediklerini aktaran Bolvadin Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Biçer, Cuma gününden sonra transfere başlayacaklarını aktardı. Teknik heyet için Emrah Potuk ve Ahmet Gözükara ile anlaştıklarını aktaran Biçer, 'Şampiyonluk için bu sezon da takımımızı kuruyoruz. İnşallah geçen sezonlarda yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için ince eleyip sık dokuyoruz. [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de şampiyonluk için takım kurmak istediklerini aktaran Bolvadin Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Biçer, Cuma gününden sonra transfere başlayacaklarını aktardı. Teknik heyet için Emrah Potuk ve Ahmet Gözükara ile anlaştıklarını aktaran Biçer, “Şampiyonluk için bu sezon da takımımızı kuruyoruz. İnşallah geçen sezonlarda yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için ince eleyip sık dokuyoruz. Belediye Başkanımız arkamızda tamamen destekçimizdir. Bolvadinimize hayırlısı olsun inşallah. Cuma gününe kadar takımla ilgili ne varsa herşey netleşecek. İnşallah o zamanda transfer için kolları sıvayıp takım kurmaya başlayacağız. Bu sene Emrah Potuk ve Ahmet Gözükara birlikte teknik heyeti oluşturacak. Önemli olan ilk olarak aile yapısını oluşturarak takım içinde birlik ve beraberliği yakalamak istiyoruz. Sonrasında zaten takımdaki yardımlaşma ve arkadaşlık olgusu oluştuğu için başarı da kaçınılmaz olacaktır” dedi.
Yapılacak transferler arasında Afyonkarahisar’da başarılı futbolcuların bulunduğunu söyleyen Biçer, “İnşallah bu sezon başarılı olarak Bölgesel Amatör Lige terfi edeceğiz” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme