Bolvadin namağlup şampiyon

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grup’ta sezon boyu adeta şov yapan Belediye Bolvadin Termalspor, son maçını da 6-0 kazanarak ligi namağlup şampiyon tamamladı. Bolvadin’in hedefi şimdi Play-Off’tan 3. Lige çıkmak   Ligde oynadığı 7 maçtan 43 puan toplayan Belediye Bolvadin Termalspor, ligi 13 galibiyet 4 beraberlikle namağlup tamamladı. En yakın rakibine 7 puan fark [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grup’ta sezon boyu adeta şov yapan Belediye Bolvadin Termalspor, son maçını da 6-0 kazanarak ligi namağlup şampiyon tamamladı. Bolvadin’in hedefi şimdi Play-Off’tan 3. Lige çıkmak

Ligde oynadığı 7 maçtan 43 puan toplayan Belediye Bolvadin Termalspor, ligi 13 galibiyet 4 beraberlikle namağlup tamamladı. En yakın rakibine 7 puan fark atan Bolvadin, hedefini Play-Off’lara çevirdi. Afyonkarahisar’ı BAL’da başarı ile temsil eden Bolvadin son maçında Yunus Emre Belediyespor’u konuk etti. Bolvadin, maçta 7’de Hakan Öztürk, 10 ve 90+2’de Ali Altuntaş, 54’te Yusuf Tursun, 75’te Efkan Güneyli ve 77’de de Emirhan Tekgül ile 6 gol buldu.
Yunus Emre Belediyespor’u 6-0 ile geçen Bolvadin, Play-Off Grup müsabakalarına hazırlanacak. Bolvadin’in Play-Off’taki rakipleri ise 2. Grup’taki Çiğli Belediyespor ile 3. Grup’taki Efeler 09 Spor FK oldu.
SANDIKLI LİGİ
MAĞLUBİYETLE TAMAMLADI
Ligin son haftasında Bornova FK’ya konuk olan Sandıklıspor, maçın 61. dakikasında kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup oldu. Maçtan puan çıkaramayan Sandıklıspor ligi 28 puanla 5. sırada tamamladı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme