• Haberler
  • Spor
  • Bolvadin MYO'da şenlikler tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin MYO'da şenlikler tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Halk oyunları gösterileri ile başlayan ve Bolvadin İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay ile AKÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Şehabettin Yiğitbaşı'nın da yer alarak öğrencilerle söyleşiler gerçekleştirdiği şenliklerde, Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan tarafından Akpay ve Yiğitbaşı'na plaket takdim edildi.Şenlikler kapsamında ayrıca Afyonkarahisar İl Müftülüğü'nün Kırkgöz Külliyesi Camii'nde organize ettiği Cuma Sohbetleri isimli [&hellip]

Halk oyunları gösterileri ile başlayan ve Bolvadin İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay ile AKÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Şehabettin Yiğitbaşı’nın da yer alarak öğrencilerle söyleşiler gerçekleştirdiği şenliklerde, Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan tarafından Akpay ve Yiğitbaşı’na plaket takdim edildi.
Şenlikler kapsamında ayrıca Afyonkarahisar İl Müftülüğü’nün Kırkgöz Külliyesi Camii’nde organize ettiği Cuma Sohbetleri isimli bir etkinlik de düzenlenirken, Bolvadin MYO öğrencilerinden Mahmut Karaer ve Mustafa Karaer tarafından musiki ve şiir dinletisi yapıldı.
Şenlikler, Bolvadin MYO ile Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bölümleri arasında düzenlenen voleybol turnuvasının final müsabakası ile sona erdi. Final maçında Bolvadin MYO İnşaat Teknolojileri Bölümü, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Lojistik Bölümü’nü 3-0 yenerek kupayı almaya hak kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme