• Haberler
  • Spor
  • Bolvadin mi, Dinar mı? – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin mi, Dinar mı? – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Bolvadin Belediyespor bu hafta kendi evinde Dinar Belediyespor’u ağırlayacak. İkinci sırada yer alan Bolvadin Belediyespor bu hafta konuğu olacak Dinar’ı mağlup etmek istiyor. 10 maçta 8 galibiyete uzanan Bolvadin Belediyespor, 2 mağlubiyetle 24 puana ulaştı. Bu maçı da kazanmak isteyen Bolvadin Belediyespor kazanırsa 27 puana ulaşacak.Bolvadin Belediyespor’a konuk [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Bolvadin Belediyespor bu hafta kendi evinde Dinar Belediyespor’u ağırlayacak. İkinci sırada yer alan Bolvadin Belediyespor bu hafta konuğu olacak Dinar’ı mağlup etmek istiyor. 10 maçta 8 galibiyete uzanan Bolvadin Belediyespor, 2 mağlubiyetle 24 puana ulaştı. Bu maçı da kazanmak isteyen Bolvadin Belediyespor kazanırsa 27 puana ulaşacak.
Bolvadin Belediyespor’a konuk olacak olan Dinar Belediyespor oynadığı 9 maçta 3 galibiyet 4 beraberlikle 13 puanı mevcut. Bolvadin Belediyespor’u mağlup ederek mevcut olan 13 puanı 16 puana çıkarmak isteyen Dinar Belediyespor bu hafta kazanırsa zirveye doğru yükselmeye başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme