Bolvadin Lige Çıkmayacak Mı

Bolvadin Belediyesi’nden yapılan açıklama akıllarda soru işaretleri bıraktı. Belediye’nin açıklamasında Bolvadin’li sporseverlere ve iş insanlarına yapılan çağrıların cevapsız kalması sonrasında gelecek sezonlarda farklı düzenlemelere gidileceğini ifade edildi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ederek 2 sezon şampiyonluğu üst üste kaçıran Bolvadin  Belediye Termalspor, için Belediye’den çağrı yapılmıştı. Çağrılar üzerine cevap veren veya başvuru yapan olmaması Belediye’yi tekrar açıklama yapmaya yönlendirdi. Önümüzdeki günlerde kongresi olan Bolvadin Belediye Termalspor’da takımı üstlenecek kimse olmadığı açıklandı.

Ayrıca açıklama da dikkat çeken detay ise “Gelecek sezonlarda farklı düzenlemelerin yapılabileceğini bildiririz.” cümlesi ucu açık bırakılarak lige katılmayacaklar mı sorusunu akıllara getirdi.

“Önemli duyuru” başlığı ile paylaşım yapan Bolvadin Belediyesi, “Belediyemiz Tarafından Bolvadin Belediye Termal Spor Kulübü için yapılan çağrı hakkında daha önce Belediyemiz tarafından Bolvadin Belediye Termal Spor Kulübü’nün başarılarının devam etmesi amacıyla, kulüp yönetiminde bulunmak ve kulübümüze destek olmaları için Bolvadinli sporseverler ve iş insanlarına bir çağrıda bulunmuştuk. Ancak, bu güne kadar ne sporseverlerden ne de iş insanlarından belediyemize herhangi bir başvuru yapılmamıştır. Bolvadin Belediye Termal Spor Kulübü’nün başarılarını sürdürmesini gönülden arzu etmekteyiz. Ancak, sporseverlerin ve iş insanlarının bu konuda ilgisiz kalmaları bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Bu sebeple, gelecek sezonlarda farklı düzenlemelerin yapılabileceğini bildiririz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Bolvadin Belediye Termal Spor ise 25 Temmuz’da kongreye gidecek

Bakmadan Geçme