Bolvadin kazansa da üst gruba çıkamadı

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Bolvadin Belediyespor, rakibi Eşin Grup Sökespor’u 4-1 mağlup etti. 12 puana ulaşan Bolvadin ve Kuşadası arasından da Kuşadası bir üst tura terfi etti   Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 8. Grup’ta mücadelesini 6 maçla tamamlayan Bolvadin Belediyespor son maçında evinde Eşin Grup Sökespor’u konuk etti. Sökespor, maçın 5. dakikasında [&hellip]

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Bolvadin Belediyespor, rakibi Eşin Grup Sökespor’u
4-1 mağlup etti. 12 puana ulaşan Bolvadin ve Kuşadası arasından da Kuşadası bir üst tura terfi etti

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 8. Grup’ta mücadelesini 6 maçla tamamlayan Bolvadin Belediyespor son maçında evinde Eşin Grup Sökespor’u konuk etti. Sökespor, maçın 5. dakikasında Ünal ile öne geçti. Bolvadin Belediye ise 45+3 ve 84’te Ercan Kuruçay, 66’da Ali Şentürk ve 90+4’te Efkan Güneyli ile 4 gol buldu. Bolvadin 4-1 kazandığı açın ardından puanını 12’ye çıkardı.
Kuşadasıspor ise İscehisarspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 12’ye çıkardı. İkili averaj sonucu Kuşadasıspor 1 golle çeyrek finale terfi etti.
Kuşadasıspor, Burdur ekibi Yeşilova Belediyspor ile eşleşti. Maç 3 Temmuz’de Muğla Atatürk Stadyumu’nda saat 17.30’da başlayacak.
Ayrıca yine 3 Temmuz’da oynanacak olan çeyrek finalin bir maçına da Şuhut ev sahipliği yapacak. Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi ile Isparta temsilcisi 32 Emrespor’un karşılaşacağı maç Şuhut İlçe Stadyumu’nda saat 17.30’da başlayacak. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme