Bolvadin Kazandı Emirdağ Mağlup

Ligin 4. hafta maçlarına çıkan Belediye Bolvadin Termalspor ve Emirdağspor haftayı tamamladı. Bolvadin evinde Tire 2021 FK’yı mağlup ederken Emirdağspor ise deplasmanda Bayındırspor’a mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor ve Emirdağspor ligin 4. haftası maçlarına çıktı. Bolvadin evinde İzmir ekibi Tire 2021 FK’yı konuk etti. Maça hızlı başlayan Tire olurken 30’da Fatih Özçelik ile golü buldu ve ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarıda taraftarında bakısı ile rakibi zorlayan Bolvadin 90’da Ömer Yanık ile, 90+5’te de Aybars Garhan ile 2 gol buldu. Bolvadin 2-1 kazandığı maçın ardından 8 puana ulaşarak 4. sırada yer aldı.

Emirdağspor ise güzel oynadığı maçta hak etmediği bir sonuçla mağlup oldu. Maçın başında rakibinin ataklarına engel olamayan Emirdağspor, ikinci yarıda penaltıdan bir gol buldu. Bayındırspor’un gollerini 14’te Tolgahan Gök, 28’de ise Yasin Yılmaz kaydetti. Emirdağspor 54’te kazandığı penaltıyı ise Şaban Emre Nizam gole çevirdi. Emirdağspor 2 puanda kaldığı maçın ardından 12. sırada yer buldu.

Bakmadan Geçme