• Haberler
  • Spor
  • Bolvadin, İhsaniye yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin, İhsaniye yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde ikinci yarının ilk maçında Bolvadin Belediyespor İhsaniye Belediyespor'a konuk olacak.  İhsaniye Belediyespor'u mağlup etmek isteyen Bolvadin Belediyespor bu hafta alacağı 3 puanın şampiyonluk yolunda önemli olduğunun farkında. ilk yarının ilk maçında kendi evinde ağırladığı İhsaniye Belediyespor'u 5-1'lik skorla mağlup eden Bolvadin Belediyespor bu hafta da deplasmanda rakibini mağlup etmek istiyor.İHSANİYE [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde ikinci yarının ilk maçında Bolvadin Belediyespor İhsaniye Belediyespor’a konuk olacak.  İhsaniye Belediyespor’u mağlup etmek isteyen Bolvadin Belediyespor bu hafta alacağı 3 puanın şampiyonluk yolunda önemli olduğunun farkında. ilk yarının ilk maçında kendi evinde ağırladığı İhsaniye Belediyespor’u 5-1’lik skorla mağlup eden Bolvadin Belediyespor bu hafta da deplasmanda rakibini mağlup etmek istiyor.
İHSANİYE RÖVANŞ PEŞİNDE
İkinci yarının ilk haftasında kendi sahasında Bolvadin Belediyespor’u ağırlayacak olan İhsaniye Belediyespor bu hafta rakibini mağlup etmek istiyor. Düşme potasına yakın olan İhsaniye Belediyespor bu haftayı kaybederse düşme potasına girme tehlikesini yaşayacak. İhsaniye Belediyespor kendi evinde güçlü bir takım olarak bu maçı kazanmak istiyor.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme