• Haberler
  • Gündem
  • 'Bolvadin İçin Zincirleri Kırmanın Başlangıcı 31 Mart Seçimleridir'

'Bolvadin İçin Zincirleri Kırmanın Başlangıcı 31 Mart Seçimleridir'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP'li Belediye Başkan adaylarının her zaman adil olup adaletin dairesinden ayrılmayacağını vurguladı. Taytak, 'MHP'li Belediye Başkanları adaletin dairesinden ayrılmaz. Artık Bolvadin için zincirleri kırmanın başlangıcı 31 Mart seçimidir.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin, Çay, Sultandağı ilçeleri ile beldelerinde Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarını gerçekleştirdi. SKM açılışlarında; MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, yönetimi, partililer ve vatandaşlar yer aldı.

“HER PROJEMİZ GERÇEKÇİ AĞAYI YERE BASIYOR”

Bolvadin’de düzenlenen seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Gittiğinde geldiğinde başka ilçelerden, başka illerden güzellikler görüp gelip dizlerine vuran Bolvadinli hemşerilerim bugün artık zincirleri kırmanın başlangıcı olarak kabul edin. Seçim koordinasyon merkezimizi açacağız. Her projemiz ayağı yere basan, gerçek ve gerçekleştirilebilecek projedir. Bu söylediklerimin tamamı ilk 30 günde çözülecek olanlar. Onlar Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkanlığına çok kolay gelir” dedi.

“MHP’Lİ BAŞKANLAR ADALETTEN DAİRESİNDEN AYRILMAYACAK”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li Belediye Başkanlarının adalet dairesinden ayrılmayacaklarını belirtti. Taytak, “Bolvadin İlçemizde Belediye Başkan Adayımız Derviş Aynacı, belediye başkanı seçildiğinde tüm Bolvadin’in Belediye Başkanı olacak. Çarşı merkezindeki arkadaşlar arayarak telefon açtılar. Buradan geçilmez hale geldi.  Kimine 3 lira kimine 1 lira bunlar artık olmayacak. Adaletle yürüyeceğiz. Bu millete söz verdik bu meydanlarda vermeye devam edeceğiz ama sözümüzden dönmeyeceğiz. Bolvadinli dik baş, tok karın ve mutlu yarın olarak kalacak.” dedi.

“BAŞKANIMIZ HERKESİ DİNLEYECEK”

Bolvadin İlçesinin Dişli beldesinde ki törende konuşan Milletvekili Taytak, şunları kaydetti: “Emirdağ’da fabrika var fakat Bolvadin’de yok. Fabrika hazır, OSB var ama bakılıyor mu? Bakılmıyor. Yol yapılıyor mu? Yapılmıyor. Belediye bizde olmamasına rağmen pek çok konuyu burada çözdük. O gördüğünüz Organize Sanayi Bölgesi’nin tabelasını zorla yazdırdık. Artık bu sıkıntılar bitecek. Bizim Belediye Başkanımız buradan yürüyecek, buradan geçecek, esnafı dinleyecek. Mahallede yürüyecek mahalledeki komşumuzu dinleyecek. Başkalarının düşman gibi baktığı muhtarlarımızı dinleyecek. Dinleyecek ki oranın ne sıkıntısı var ne yapılması gerekiyor o yerine getirecek.”

Haber

“MHP’Lİ BELEDİYELERİN HİÇBİR EKSİĞİ YOK”

Bolvadin Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreninde konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, şu ifadeleri kullandı: “Belediye Başkanımızın projelerini yapabilmesi için kendi hazırlayacağı bütçe, Belediye bütçesi ve bir diğeri de gereksinim duyduğunda merkezi hükümetten alacağı destekler vardır. Kendisi alanında uzun zamandır. Bolvadin İlçemizin İl Genel Meclis Üyeliğini yapmaktadır. Devlette işlerin nasıl yürüdüğünü, yatırımların nasıl yapıldığını bilmektedir. Diğer taraftan merkezi hükümetten alacağı destekler Milletvekilimiz Mehmet Taytak beyefendi tarafından yerine getirileceğine hepiniz emin olabilirsiniz. Toplam 18 MHP Belediyesinin hiçbir AK Partili veya diğer belediyelerden hiçbir eksik hizmeti kalmamıştır.”

“İNSANIMIZ BAŞKA ŞEHİRDE ÇALIŞMAYA MAHKÛM OLMAYACAK”

MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Derviş Aynacı, açılışta yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Bugün Bolvadin’deyiz, yarında Bolvadin’de olacağız bizim başka gidecek kapımız yok. Ben içinizden biriyim. Bolvadinli gençlerimiz için iş, istihdam diyoruz. İş olmazsa hiçbir şey yapamayız. Karnımız doymazsa hiçbir işin önemi yok bizim için. Gençlerimiz ‘Biz neden iş için Emirdağ’a gidiyoruz?’ diye soruyor. Size söz veriyorum, hiçbir işçimizi, hiçbir kardeşimizi, hiçbir vatandaşımızı başka şehirlerde çalışmaya mahkûm etmeyeceğiz.”

“VEKİLİMİZ TAYTAK HER ZAMAN YANIMIZDA OLACAK”

Belediye Başkan Adayı Aynacı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Memlekette işsizlik yok, memlekette iş beğenmeme durumu var diyenler var. Memlekette iş beğenmeme durumu varda neden benim vatandaşım sabah saat 5.30’da niye Bolvadin İlçesinden otobüsle komşu ilçelere gidiyor? Böyle bir şey olamaz. Biz fabrikaları getireceğiz, şuanda üç tane fabrika var. Bizim gücümüzü milletimizden alıyoruz. Biz MHP olarak Cumhur İttifakının en güçlü ortağıyız. Ve bizim yanımızdan, içimizden birisi kendimizden biri Milletvekilimiz Taytak var. Yıllardır yapılamayan Çay-Bolvadin yolunu vekilimiz tamamladı. Hastane projesinde 300 trilyonluk yatırım yaptı. Kendisinden belediyeye geldiğimiz zaman her noktada hizmet alacağız. Her zaman arkamızı dayayacağımız bir ağabeyimiz, bir vekilimiz var.”

“KAPLICADAN BOLVADİN HALKI YÜZDE 50 İNDİRİMLE YARARLANACAK”

Belediye Başkan Adayı Aynacı, sözlerine şöyle tamamladı: “Kaplıcamızın sıcak suyundan faydalanarak topraksız tarım yapacağız. Topraksız tarım ülkemizin geleceği. Sandıklı Belediyesi Türkiye’nin yüzde 42 oranda domatesini üretiyor. Neden biz yapmayalım? Kaplıcaya neden gidemiyoruz? Kaplıca için buradan sizlere söz veriyorum, Bolvadin kimliğini gösteren herkes yüzde 50 indirimle kaplıcadan yararlanabilecek. Hiçbir işçimize kem gözle bakmayacağız, bütün işçilerimiz başımzın tacıdır. Asgari ücrete mahkûm etmeyeceğiz.” Milletvekili Taytak ve beraberindekiler Bolvadin İlçesi MHP SKM’nin açılışı sonrası Sultandağı, Çay İlçeleri ve beldelerinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yaptı.

Haber

Bakmadan Geçme