Bolvadin Federasyon’dan haber bekliyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 1. Grupta sezonu lider tamamlamasına karşın Play-Off’ta penaltı atışları sonucunda 3. Lige çıkamayan Belediye Bolvadin Termalspor Türkiye Futbol Federasyonu’na verdiği dilekçeden gelecek haberi bekliyor   Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 1. Grupta 2021-2022 sezonunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Belediye Bolvadin Termalspor, Burdur'da düzenlenen Play-Off turunda da namağlup tamamlamasına [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 1. Grupta sezonu lider tamamlamasına karşın Play-Off’ta penaltı atışları sonucunda
3. Lige çıkamayan Belediye Bolvadin Termalspor Türkiye Futbol Federasyonu’na verdiği dilekçeden gelecek haberi bekliyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 1. Grupta 2021-2022 sezonunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Belediye Bolvadin Termalspor, Burdur’da düzenlenen Play-Off turunda da namağlup tamamlamasına rağmen penaltı atışları sonucunda 3. Lige veda etmişti.
Sezona büyük umutlarla başlayan ve şampiyonluk hedefine 18 maç sonunda 14 galibiyet ve 4 beraberlikle namağlup ulaşan Belediye Bolvadin Termalspor, Play-Off turunda da ilk maçında Çiğli Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek önemli bir avantajı eline geçirmişti.
Play-Off turunun ikinci ve son maçında Aydın temsilcisi Efeler 09 Spor ile normal süresi 0-0 sona eren maçın penaltı atışları sonunda 7-6 kaybederek 3. Lige perdesini kapatmıştı. Statüdeki yanlışlıkların giderilmesi ve mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda da bulunan 6-7 takımdan biri olan Belediye Bolvadin Termalspor Yönetimi Federasyon’dan gelecek habere umut bağlıyor. TFF’den gelecek habere göre yeni sezonun planlamasını yapacak olan Belediye Bolvadin Termalspor gelecek sezon hangi ligde mücadele edeceğinin kesinleşmesinin ardından yol haritasını çizecek.
MİLLETVEKİLİ
TAYTAK DA DEVREDE
Belediye Bolvadin Termalspor’da yönetim TFF’ye 3. Lige alınmaları konusunda yaptığı başvurudan gelecek sonucu merakla beklerken, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın da memleketi Bolvadin’in takımı olan Belediye Bolvadin Termalspor’a sahip çıkıyor. Bolvadin’in yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için TFF yetkilileri ile görüşmek için girişimde bulunan Taytak, sonucun Bolvadin’in lehine olması için elinden geleni de yapıyor. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme