• Haberler
  • Spor
  • Bolvadin farklı galibiyet peşinde – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin farklı galibiyet peşinde – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bolvadin Belediyespor bu haftayla birlikte 3. haftayı da arka arkaya ev sahibi olarak tamamlayacak. İlk hafta kendi sahasında İscehisarspor'u ağırlayan Bolvadin rakibini 3-0 mağlup etmişti. İkinci hafta müsabakalarında da kendi evinde Düzağaçspor'u ağırlayan Bolvadin gösterdiği büyük başarıyla 3-0 geriden gelerek 3-3'lük skorla 1 puan almıştı. Bu hafta ise yine kendi [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Bolvadin Belediyespor bu haftayla birlikte 3. haftayı da arka arkaya ev sahibi olarak tamamlayacak. İlk hafta kendi sahasında İscehisarspor’u ağırlayan Bolvadin rakibini 3-0 mağlup etmişti. İkinci hafta müsabakalarında da kendi evinde Düzağaçspor’u ağırlayan Bolvadin gösterdiği büyük başarıyla 3-0 geriden gelerek 3-3’lük skorla 1 puan almıştı. Bu hafta ise yine kendi sahasında Tınaztepe Belediyespor’u ağırlayacak olan Bolvadin Belediyespor kart cezalısı fazla olan Tınaztepe’yi farklı mağlup etmenin peşinde. Oynadığı Düzağaç maçında kaybettiği 2 puanın telafisini bu maçta yapmak isteyen Bolvadin Belediyespor Tınaztepe’yi de geçerek zirve yarışına kaldığı yerden devam etmek istiyor.
TINAZTEPE PUANLA
TANIŞMAK İSTİYOR
İlk maçta rakibi Düzağaçspor’a 4-0 mağlup olan Tınaztepe Belediyespor ikinci haftada da Demirspor’a 4-0 şanssız bir şekilde mağlup olmuştu. Bu maçta ise puan kazanmak isteyen Tınaztepe Belediyespor Bolvadin deplasmanından en az 1 puan ayrılmak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme