Bolvadin evinde kaybetti

Ligin 12. haftasında Belediye Bolvadin Termalspor evinde konuk ettiği Kumluca Belediyespor’a 3-2 mağlup olurken Sandıklıspor ise deplasmanda YÇ Çumra Belediyespor’u 3-1 mağlup etti   Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor ve Sandıklıspor, ligin 12. haftasında maçlara çıktı. Bolvadin evinde ligin 2. sırasındaki rakibi Kumluca Belediyespor’u konuk etti. Sandıklıspor ise YÇ Çumra [&hellip]

Ligin 12. haftasında Belediye Bolvadin Termalspor evinde konuk ettiği Kumluca Belediyespor’a 3-2 mağlup olurken Sandıklıspor ise deplasmanda YÇ Çumra Belediyespor’u 3-1 mağlup etti

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor ve Sandıklıspor, ligin 12. haftasında maçlara çıktı. Bolvadin evinde ligin 2. sırasındaki rakibi Kumluca Belediyespor’u konuk etti. Sandıklıspor ise YÇ Çumra Belediyespor’a konuk oldu.
Bolvadin’de oynanan maçta 38’de Hüseyin ile 1-0 öne geçen Bolvadin, ilk yarıyı önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında ise Kumluca’dan 47’de Ahmet, 60’da Osman Nuri, 87’de de Abdulmelik 3 gol atarak takımını öne geçirdi. 3-1 devam eden maçın 90. dakikasında da Boladin’den Mehmet golünü atarak farkı bire indirdi. Maçında sonunda 3-2 kazanan Kumluca Belediyespor, puanını 28’e çıkarttı. 24 puanda kalan Bolvadin ise bir sıra gerileyerek 4. sırada kaldı.
SANDIKLI 3-1 KAZANDI
Sandıklıspor, deplasmanda oynadığı Yiğitcan Çatalhüyük Çumra Belediyespor maçına hızlı başladı. 18’de Eray Can, 23’te Arif ve 32’de ise Mert ile durumu 3-0’a getirdi. Çumra ise 39’da Mehmet ile farkı 2’ye indiren golü buldu. Sandıklıspor maçı 3-1 kazanarak puanını 21’e çıkarttı ve 7. sıraya yükseldi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme