• Haberler
  • Spor
  • Bolvadin Erkam'la anlaştı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Erkam'la anlaştı – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de lider olarak yer alan Bolvadin Belediyespor transfer çalışmalarına devam ediyor. Savunmaya ve hücuma yönelik transfer çalışmalarında bulanan Bolvadin Belediyespor'un başarılı savunma oyuncusu Enes Solmaz uzmanlık sınavını kazandığı için takıma veda etti. Enes'ten boşalan stoper mevkisine arayışlarını sürdüren Bolvadin'in savunma oyuncularıyla görüşmeleri sürüyor. Kadrosuna başarılı bir savunma oyuncusu katmak isteyen Bolvadin Belediyespor şampiyonluk [&hellip]

Süper Amatör Lig’de lider olarak yer alan Bolvadin Belediyespor transfer çalışmalarına devam ediyor. Savunmaya ve hücuma yönelik transfer çalışmalarında bulanan Bolvadin Belediyespor’un başarılı savunma oyuncusu Enes Solmaz uzmanlık sınavını kazandığı için takıma veda etti. Enes’ten boşalan stoper mevkisine arayışlarını sürdüren Bolvadin’in savunma oyuncularıyla görüşmeleri sürüyor. Kadrosuna başarılı bir savunma oyuncusu katmak isteyen Bolvadin Belediyespor şampiyonluk yolunda güç kaybetmeden yoluna devam etmek istiyor.
ERKAM BOLVADİN’DE
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden İscehisarspor’un formasını terleten Erkam Yıldız, sezona Düzağaçspor’da başlamıştı. Kısa bir süre sonra Düzağaçspor’la yollarını ayıran Erkam Yıldız, sezon sonuna kadar Bolvadin Belediyespor’la anlaşma sağladı.

Bakmadan Geçme