• Haberler
  • Spor
  • Bolvadin Düzağaç'ı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Düzağaç'ı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ve Düzağaçspor bu haftanın ilk maçında karşı karşıya gelecek. Geçen haftanın başarılı takımları arasında yer alan iki ekibin karşılaşması yarın saat 13.00'te Bolvadin İlçe Stadyumu'nda oynanacak. İki ekipte oynadıkları ilk hafta müsabakalarında 3 puan almayı başardı. Düzağaçspor Atatürk Stdayumu'nda oynadığı maçta Tınaztepe Belediyespor'u 4-0'lık skorla mağlup ederek ligin [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ve Düzağaçspor bu haftanın ilk maçında karşı karşıya gelecek. Geçen haftanın başarılı takımları arasında yer alan iki ekibin karşılaşması yarın saat 13.00’te Bolvadin İlçe Stadyumu’nda oynanacak. İki ekipte oynadıkları ilk hafta müsabakalarında 3 puan almayı başardı. Düzağaçspor Atatürk Stdayumu’nda oynadığı maçta Tınaztepe Belediyespor’u 4-0’lık skorla mağlup ederek ligin ikinci sırasında yer buldu. Bolvadin Belediyespor ise kendi sahasında İscehisarspor’u 3-0’lık skorla mağlup etti. Bolvadin Belediyespor da bu maçtan aldığı 3 puanla üçüncü sırada yer buldu.
İKİ EKİP DE İYİ HAZIRLANDI
Süper Amatör Lig’de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen iki ekip de sezon öncesinde birçok hazırlık maçı yaptı. İki güçlü ekibin kazanmak için sahaya çıkacağı maçta 3 puana ulaşan ekip ligin zirvesinde yer alacak. İki ekibin mücadelesinde kaybeden ise zirveden uzaklaşacak. Bolvadin Belediyespor’un ev sahibi olma avantajı bulunurken maçta bu avantajı kullanmak istiyor. Düzağaç ise bu maçta takımına ve oynayacağı oyuna güveniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme