• Haberler
  • Spor
  • Bolvadin de kampa başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin de kampa başlıyor – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de şampiyonluk olmak isteyen Bolvadin Belediyespor işi sıkı tutuyor. Heybeli Termal Otel'de kamp yapacak olan Bolvadin Belediyespor Kurban Bayramı öncesinde kampı tamamlamak istiyor. Çalışmalara yavaş yavaş başladıklarını belirten Bolvadin Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Keser, 'Çalışmalarımızın bugün altıncı gündeyiz. Koşularla başladık, yavaş yavaş çabuk kuvvet, kuvvet ve dayanıklılık ve sonrasında ise [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de şampiyonluk olmak isteyen Bolvadin Belediyespor işi sıkı tutuyor. Heybeli Termal Otel’de kamp yapacak olan Bolvadin Belediyespor Kurban Bayramı öncesinde kampı tamamlamak istiyor. Çalışmalara yavaş yavaş başladıklarını belirten Bolvadin Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Keser, “Çalışmalarımızın bugün altıncı gündeyiz. Koşularla başladık, yavaş yavaş çabuk kuvvet, kuvvet ve dayanıklılık ve sonrasında ise saha çalışmalarına başlayacağız. İnşallah kasız, belasız güzel bir sezon geçirip sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz” dedi.
KAMP HEYBELİ’DE
Heybeli Termal Otel’de bir hafta veya 5 gün kampa gireceklerinin altını çizen Teknik Adam Keser, “Heybeli Termal Otel’de oyuncuların durumuna göre 5 gün veya bir hafta kamp yapmayı planlıyoruz. Bugün başlayacak olan kampımızı Kurban Bayramı’na kadar tamamlamayı hedefliyoruz. 25 kişilik kadromuzu oluşturduk. Aklımızda soru işareti olan oyuncular var. Kamp sonu değerlendirme yapacağız”  ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme