• Haberler
  • Genel
  • Bolvadin Cezaevinde kutlu doğum haftası kutlaması

Bolvadin Cezaevinde kutlu doğum haftası kutlaması

Bolvadin Müftülüğünce, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle cezaevinde hükümlülerinde katılımıyla program düzenlendi Programa, Kaymakam Osman Nuri Canatan, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Onur Çohan, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Durmuş Yöndem, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, hükümlüler ve din görevlileri katıldı. Bolvadin Müftüsü Hüseyin Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kutlu Doğum [&hellip]

Bolvadin Cezaevinde kutlu doğum haftası kutlaması

Bolvadin Müftülüğünce, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle cezaevinde hükümlülerinde katılımıyla program düzenlendi

Programa, Kaymakam Osman Nuri Canatan, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Onur Çohan, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Durmuş Yöndem, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, hükümlüler ve din görevlileri katıldı.
Bolvadin Müftüsü Hüseyin Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kutlu Doğum Haftasını anmakla, sadece güçlülerin ölüm, ateş, kan ve zulüm kusarak kararttığı dünya coğrafyasındaki mağdur, mazlum ve masumlara bir ‘diriliş rüzgarı’ esmesine, hiç olmazsa bu hususta duacı olmak kararan ufkumuzu aydınlatmak, bunalan ruh dünyamıza meleküt aleminden bir pencere açıp, kaybettiğimiz hayati ve insani değerlere yeniden kavuşmayı arzu etmektir”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Daha sonra, protokol üyeleri tarafından hükümlülere çeşitli kitap ve namazlık hediye edildi. (AA)

Bakmadan Geçme