Bolvadin Belediyesi'nde Çalışanlar Kazanacak
Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Hizmet-İş Sendikası ile yapılan görüşmelerin ardından yeni bir sözleşmenin imzalandığını açıkladı.
Başkan Aynacı, söz konusu sözleşmenin Bolvadin Belediyesi tarihinde bir ilk olduğunu belirterek, Bolvadin Belediyesi ve Bolgiysan Yatırım A.Ş.'de çalışan personelin sosyal hakları ve maaşlarında önemli iyileştirmeler yapıldığını bildirdi.
Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, en düşük taban maaşının, asgari ücretin yüzde 30 fazlası olarak belirlenmesiyle belediye çalışanlarının yaşam standartlarının daha da iyileştirilmesinin hedeflendiğini vurguladı.
Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti “Çalışanlarımızın refah seviyesini artırmak, motivasyonlarını yükseltmek ve iş verimliliklerini artırmak bizim için en büyük önceliktir. Belediyemiz ve Bolgiysan Yatırım A.Ş. büyük bir aile olarak, birbirine bağlı ve güçlü bir ekipten oluşuyor. Bugün imzaladığımız bu sözleşme sadece maaş artışıyla sınırlı kalmadı, aynı zamanda sosyal haklar konusunda da önemli adımlar atılmasını sağladı.
Belediyemizde ve Bolgiysan Yatırım A.Ş.'deki tüm çalışanlarımıza yönelik yapılan bu iyileştirmeler, onların yaşam kalitesini artıracağı gibi, kurumumuzun daha verimli çalışmasına da katkı sağlayacaktır. Gelecekte de benzer adımlar atarak, çalışanlarımızı daha iyi şartlarda görmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”