• Haberler
  • Gündem
  • Bolvadin Belediye Meclisi toplandı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Belediye Meclisi toplandı – Kocatepe Gazetesi

Toplantı Bolvadin Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Gündemdeki maddelerin görüşüldüğü toplantı da tüm maddeler oybirliği ile kabul edildi.Bolvadin ilçesinde Ali Efendi Mahallesi 82 pafta, 246 ada, üzerinde Belediye tarafından planlanan projelerin hayata geçirebilmesi amacıyla hazırlanan imar plan değişikliği görüşülmesi için oybirliği ile İmar Komisyonuna gönderildi. Belediye'ye yedi adet 5 dereceli, 1 adet 6 dereceli, 1 adet [&hellip]

Toplantı Bolvadin Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Gündemdeki maddelerin görüşüldüğü toplantı da tüm maddeler oybirliği ile kabul edildi.
Bolvadin ilçesinde Ali Efendi Mahallesi 82 pafta, 246 ada, üzerinde Belediye tarafından planlanan projelerin hayata geçirebilmesi amacıyla hazırlanan imar plan değişikliği görüşülmesi için oybirliği ile İmar Komisyonuna gönderildi. Belediye’ye yedi adet 5 dereceli, 1 adet 6 dereceli, 1 adet 7 dereceli itfaiye eri kadrosunun, 3 dereceli kadrolar ile iptal ihdas edilmek üzere hazırlanan dolu kadro değişiklik cetveli kabul edildi.

Bakmadan Geçme