Bolvadin Adliye Sarayında hummalı çalışma

Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Adliye Sarayı’nın dış cephesine bakım ve onarımı yapıldığını söyledi Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adliye Sarayı’na ısı yalıtım sistemi, dış boya yapımı ve onarımının başlandığını belirterek, adliye bahçesine 40 kilovatlık bir trafo yapıldığını bildirdi. Yavuz, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Adliye lojmanlarının tamir tadilatı tamamlandı. Cezaevinde tamir ve tadilat işlemleri bu ayın sonuna [&hellip]

Bolvadin Adliye Sarayında hummalı çalışma

Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Adliye Sarayı’nın dış cephesine bakım ve onarımı yapıldığını söyledi

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adliye Sarayı’na ısı yalıtım sistemi, dış boya yapımı ve onarımının başlandığını belirterek, adliye bahçesine 40 kilovatlık bir trafo yapıldığını bildirdi.
Yavuz, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Adliye lojmanlarının tamir tadilatı tamamlandı. Cezaevinde tamir ve tadilat işlemleri bu ayın sonuna kadar bitirilecek. Ayrıca ilçenin kalın toprak mevkinde Belediyeden Hazine’ye, Hazine’den de Bakanlığa devir işlemleri sağlanan 144 bin metre karelik alana sosyal tesisler, 20 dairelik lojman ile açık ve kapalı cezaevi yapım işine 2012 başlanıp 2014 yılında tamamlanacak.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme