• Haberler
  • Genel
  • Bolvadin 15 Ağustos’ta dev organizasyonla buluşuyor

Bolvadin 15 Ağustos’ta dev organizasyonla buluşuyor

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi’nde 15 Ağustos’ta dev bir organizasyon gerçekleştirilecek “Altın Koza Anadolu’nun Festivalidir” ve “Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda” sloganlarıyla yola çıkan ve 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre kat edip 36 milyon insanla buluşacak olan Adana Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması, 15 Ağustos 2012 akşamı Bolvadin'e gelecek.Afyonkarahisar'da sadece Bolvadin’de program yapacak olan ekibin [&hellip]

Bolvadin 15 Ağustos'ta dev organizasyonla buluşuyor

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’nde 15 Ağustos’ta dev bir organizasyon gerçekleştirilecek

“Altın Koza Anadolu’nun Festivalidir” ve “Adana’dan Anadolu’ya Türk Sineması Yollarda” sloganlarıyla yola çıkan ve 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre kat edip 36 milyon insanla buluşacak olan Adana Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması, 15 Ağustos 2012 akşamı Bolvadin’e gelecek.
Afyonkarahisar’da sadece Bolvadin’de program yapacak olan ekibin 65 kişiden oluştuğu bildirildi. Sinema gösterimi öncesinde sema gösterisi, bando konseri, Halk Müziği ve İlahi Konseri yer alacak. Çarşı merkezinde organize edilmesi planlanan etkinliğin, büyük ilgi görmesi bekleniyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme