• Haberler
  • Gündem
  • “Bölgede yığılma var, yardım malzemesi yollamayın”

“Bölgede yığılma var, yardım malzemesi yollamayın”

Afet bölgesinde Afyonkarahisar’dan götürülen yardım malzemelerinin dağıtımına nezaret eden Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, bölgeye yardım malzemelerinde yıgılma olduğunu belirterek, “Şimdilik yardım tırlarını bölgjye yollamayın” çağrısında bulundu. Afyonkarahisar ESOB Başkanı Cengiz Üstün açıklamasında şunlaro söyledi: Sevgili Hemşehrilerimiz, Esnaf ve sanatkarımız Şu güne kadar AFYONKARAHİSAR yardım konusunda adeta seferber olmuş durumda ve [&hellip]

Afet bölgesinde Afyonkarahisar’dan götürülen yardım malzemelerinin dağıtımına nezaret eden Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, bölgeye yardım malzemelerinde yıgılma olduğunu belirterek, “Şimdilik yardım tırlarını bölgjye yollamayın” çağrısında bulundu.
Afyonkarahisar ESOB Başkanı Cengiz Üstün açıklamasında şunlaro söyledi:
Sevgili Hemşehrilerimiz, Esnaf ve sanatkarımız; Şu güne kadar AFYONKARAHİSAR yardım konusunda adeta seferber olmuş durumda ve Özellikle bulunduğumuz bölge İskenderun’a çok fazla gıda yiyecek ve ısıtıcı gönderdi ve göndermeye devam ediyor.
Bugün itibarı ile gelen yardımları buradaki resmî kuruluşlar almadılar ve bölgeler arasındaki geçişleri yasakladılar.
Yani bölgede gelen yardımlar çok fazla.
Bu durumdan dolayı getirilen yardımlar sokak ortasında dağıtıldı. Bundan fırsatcılar faydalanarak her dağıtımda aynı malum insanlar yardım alıyor.
Bizler bunu bildiğimiz için burada büyük bir hassasiyetle Afyon dan gelen yardımları bir bir ihtiyaç sahiplerine dağıttık. AŞ evimiz halen devam ediyor ve iaşemiz fazlasıyla mevcut.
Kazı çalışmalarına katılan arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar.
Yardımlar devam ediyor.
Dolayısı ile Afyonkarahisar lı hemşehrilerimizde yardım etmekte halen yarışıyor.
Sonuç olarak şuanda bölgemize yardım araçlarını şimdilik yollamayın.
Elimizde yeterli miktarda malzememiz var.
Yarın durumu gözetleyip, burada ki yetkililer ile de görüşüp ihtiyaç hasıl olursa tekrar devam ederiz.
Yoğun ilgi ve teveccühlerinden dolayı Kahraman AFYONKARAHİSAR lı hemşehri ve esnaf sanatkarımızdan Allah razı olsun. Allah’a emanet olun.”

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme