• Haberler
  • Genel
  • “Bölge Yöneticiliği kazanım” – Kocatepe Gazetesi

“Bölge Yöneticiliği kazanım” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Davut Mülayim’e iade-i ziyarette bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Bölge Yöneticisi Mülayim ile bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziraat Bankası Bölge Yöneticiliği’nin Afyonkarahisar’da hizmete açılmasının şehir için kazanım olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, ilimizdeki bankaların ve işlem hacimlerinin çoğalmasının [&hellip]

"Bölge Yöneticiliği kazanım"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Davut Mülayim’e iade-i ziyarette bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Bölge Yöneticisi Mülayim ile bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziraat Bankası Bölge Yöneticiliği’nin Afyonkarahisar’da hizmete açılmasının şehir için kazanım olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, ilimizdeki bankaların ve işlem hacimlerinin çoğalmasının şehrin ekonomisindeki canlılığını ortaya koyduğunu söyledi. Vali Balkanlıoğlu, Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Davut Mülayim’e ve banka çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Davut Mülayim, Vali Balkanlıoğlu’na bankadaki işlem hacmi, krediler ve personel eğitimleriyle ilgili bilgiler verdi. Mülayim, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Yöneticiliği’ne, Afyonkarahisar ve Uşak illeri ile bu illere bağlı ilçelerdeki tüm şubeler, Kütahya ve Isparta illerinin bazı şubelerinin bağlanacağını söyledi. Bölge Yöneticiliği olarak bu şubelerle, müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmeleri için her türlü destek ve donanımı sağlamakla görevli olduklarının altını çizen Mülayim, “Yeni Bölge Yöneticiliği’nin ilk hizmetlerinden biri olan ve Banka müşterilerine büyük kolaylık sağlayacak Görüntülü İşlem Merkezi (GİM) de Afyonkarahisar Şubesi’ne bağlı olarak, şubenin önündeki ATM’lerin yanında hizmete girdi. Görüntülü İşlem Merkezi, Ziraat Bankası’nın tüm müşterilerine sanal (insansız) olarak hizmet vermeye başladı” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme