Bölge toplantısına Afyon PMYO ev sahibi

Beşinci Bölge PMYO Genel Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar PMYO'nun ev sahipliğinde yapıldı Polis Akademisi Başkanlığı Akademi Yönetim Kurulu tarafından PMYO Müdürlüklerince karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmak üzere yılda iki defa bölgesel toplantılar yapılması kararı alındı. Bu karar doğrultusunda 5. Bölge PMYO Genel Değerlendirme Toplantısı 21-22 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşması Afyonkarahisar PMYO Müdürü [&hellip]

Bölge toplantısına Afyon PMYO ev sahibi

Beşinci Bölge PMYO Genel Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar PMYO’nun ev sahipliğinde yapıldı

Polis Akademisi Başkanlığı Akademi Yönetim Kurulu tarafından PMYO Müdürlüklerince karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmak üzere yılda iki defa bölgesel toplantılar yapılması kararı alındı. Bu karar doğrultusunda 5. Bölge PMYO Genel Değerlendirme Toplantısı 21-22 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşması Afyonkarahisar PMYO Müdürü Hasan Şahin yaptı. Şahin, toplantıya ev sahipliği yapmaktan ve katılımcıları termalin başkenti olan Afyonkarahisar İlimizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
Katılımcı PMYO Müdürlerinin konuşmasının ardından Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Çevik konuştu. Çevik, yapılan toplantıda ev sahipliğinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. Prof. Dr. Hasan Hüseyin Çevik, Türkiye’nin uzak coğrafyalarına yerleşmiş olan PMYO’nın ortak sorunlarını, güzelliklerini ve Okul Müdürlerimizin bilgi birikimleri ile tecrübelerini paylaşmak amaçlı yapılan toplantılarımızın Polis Meslek Yüksek Okulları Eğitim Öğretimi ve işleyişi açısından verimli olduğunu söyledi. Toplantıda PMYO’daki polis adaylarına verilen eğitim öğretim müfredat programları değerlendirilirken, daha iyi eğitim verilebilmenin yolları, görüş öneri ve yeni fikirler ile, okullardaki eğitimde izlenecek yollar ile ilgili konular ele alındı. Verimli geçtiği belirtilen toplantı sonunda Afyonkarahisar’a gelen PMYO Müdürleri ev sahipliğinden dolayı Okul Müdürü Hasan Şahin’e teşekkür ettiler. Toplantıya; Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Çevik, Balıkesir PMYO Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Dr. İbrahim Şenoz, İstanbul Şükrü Balcı PMYO Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Boşnak, Nazilli PMYO Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Pala, Afyonkarahisar PMYO Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Şahin, İzmir R. Ünsal PMYO Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Muzaffer Adem, ve PMYO Şube Müdürü 3.Sınıf Emniyet Müdürü Yusuf İzzettin Saçıkara ile Eğitimden Sorumlu Müdür Yardımcıları, Eğitim Şube Müdürleri ve Öğrenci İşleri Şube Müdürleri katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme