• Haberler
  • Spor
  • Bölge Karmaları Afyonkarahisar'da kapışıyor – Kocatepe Gazetesi

Bölge Karmaları Afyonkarahisar'da kapışıyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Afyonkarahisar'a verilen Bölge Karmaları Turnuvaları başladı. Maçlarda görev alan hakemler arasında Afyonkarahisar hakemlerinin yanı sıra il dışından da hakemler görev aldı. Afyonkarahisar'da başlayan Bölge Karmaları Turnuvası'na için Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Kayseri bölgelerinden birer takım, Erzurum ile Van Bölgeleri katılıyor.İlk maçlarda Sakarya Karması [&hellip]

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Afyonkarahisar’a verilen Bölge Karmaları Turnuvaları başladı. Maçlarda görev alan hakemler arasında Afyonkarahisar hakemlerinin yanı sıra il dışından da hakemler görev aldı. Afyonkarahisar’da başlayan Bölge Karmaları Turnuvası’na için Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Kayseri bölgelerinden birer takım, Erzurum ile Van Bölgeleri katılıyor.
İlk maçlarda Sakarya Karması ile Diyarbakır Karması ve Malatya Karması ile Bursa Karması karşılaştı. Sakarya Karması 22. dakikada Yalçın Yaladı ile bulduğu golle maçı 1-0 kazandı. İki takımın yaptığı karşılıklı ataklarıyla geçen maçta başka gol olmazken karşılama da iki ekip oyuncuları da centilmenliklerini ortaya koymayı başardı.  
MALATYA KARMASI
2-1 KAZANDI
Bölge Karmaları grup maçlarının ilkinde Bursa Karması ile Malatya Karması karşı karşıya geldi. karşılaşmaya hızlı başlayan Malatya ilk golü bulan ekip oldu. İlk yarıyı 1-0 üstün tamamlayan Malatya ikinci yarıya üstün başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında yüklenen Bursa bir gol bularak durumu eşitledi. Malatya ise cevap vermekte gecikmedi ve karşılaşma 2-1’lik skorla Malatya üstünlüğü ile tamamlandı.
Dün başlayan turnuvanın 22 Mayıs’ta oynanacak final maçıyla tamamlanması planlanıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

TÜFAD’dan Kara’ya plaket

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Afyonkarahisar’da düzenlediği Bölge Karmaları Turnuvası için Afyonkarahisar’a gelen TFF Bölgeler Sorumlusu Rasim Kara’ya Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser plaket takdim etti

Afyonkarahisar’da yapılan Bölge Karmaları Turnuvaları için Afyonkarahisar’a gelen TFF Bölgeler Sorumlusu Rasim Kara’ya Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser nezaket gereği plaket takdim etti. Protokol tribününde Kara ile birlikte maç izleyen Keser ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kara’yı Afyonkarahisar’a gelişinde de yalnız bırakmadı. Keser ve beraberindeki heyet Kara’yı kaldığı otelde de ziyaret etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Teknik adamlar Afyon’da buluştu

Afyonkarahisar’da yapılan Bölge Karmaları Turnuvası için Afyonkarahisar’a gelen takımları izlemek isteyen teknik adamlar da Afyonkarahisar’a geldi

Afyonkarahisar’da düzenlenen Bölge Karmaları Turnuvası için Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Kayseri bölgelerinden birer takım, Erzurum ile Van bölgelerinden karma bir takım olmak üzere 13 bölge karması Afyonkarahisar’a geldi. Bu karmalarda yer alan futbolcuları izlemek isteyen teknik adamlar ise Afyonkarahisar’a akın etti. Yaklaşık 250 sporcunun yer aldığı karmaların maçlarını izleyecek olan teknik adamlar arasında AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, Yardımcı Antrenör Nihat Başktürk, Sandıklıspor’un eski antrenörlerinden Murat Bölükbaşı, Sandıklıspor’dan Uğur İnam gibi Afyonkarahisar spor camiasından isimler yer aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme