BOLDAV’dan Taytak’a hayırlı olsun ziyareti

BOLDAV Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kelekçi Milletvekili Taytak’a kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür etti. Kelekçi, samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Mehmet Taytak’a ziyarete gelen TBMM'den geçtiğimiz yıllarda emekli olan Bolvadin’li Ali Durgut ile de görüştüklerini kaydetti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taytak, “Bolvadinliler Dayanışma Vakfımızın vakıf yöneticilerimizi ve TBMM emeklisi hemşerimiz Ali Durgut beyi ağırlamaktan memnuniyet duydum. [&hellip]

BOLDAV Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kelekçi Milletvekili Taytak’a kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür etti. Kelekçi, samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Mehmet Taytak’a ziyarete gelen TBMM’den geçtiğimiz yıllarda emekli olan Bolvadin’li Ali Durgut ile de görüştüklerini kaydetti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taytak, “Bolvadinliler Dayanışma Vakfımızın vakıf yöneticilerimizi ve TBMM emeklisi hemşerimiz Ali Durgut beyi ağırlamaktan memnuniyet duydum. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim.” dedi.
BOLDAV Başkanı Kelekçi, Millitvekili Taytak’a ziyaret sonunda “Bolvadin Ansiklopeidis” ile “Bolvadin’in Yaşayan Çınarlı” adlı eserleri takdim etti.

Bakmadan Geçme