• Haberler
  • Genel
  • BOLDAV “koronavirüs” geçirmiş hasta arıyor

BOLDAV “koronavirüs” geçirmiş hasta arıyor

Bolvadinliler Dayanışma Vakfı (BOLDAV) koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda yatan Bolvadin’li bir hastanın antikor ihtiyacı için koronavirüs geçirmiş hasta arıyor.   BOLDAV tarafından sosyal medyada yayınlanan açıklamada, “Koronavirüs geçirmiş ve iyileşmiş kişiler aranıyor!! Koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda yatan Bolvadinli hemşehrimiz Şakir Akşahin (Tüpçü Şakir)’in damadı için çok acil antikor kan ihtiyacı vardır. Mutlaka daha önce COVİD-19 [&hellip]

Bolvadinliler Dayanışma Vakfı (BOLDAV) koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda yatan Bolvadin’li bir hastanın antikor ihtiyacı için koronavirüs geçirmiş hasta arıyor.

BOLDAV tarafından sosyal medyada yayınlanan açıklamada, “Koronavirüs geçirmiş ve iyileşmiş kişiler aranıyor!! Koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda yatan Bolvadinli hemşehrimiz Şakir Akşahin (Tüpçü Şakir)’in damadı için çok acil antikor kan ihtiyacı vardır. Mutlaka daha önce COVİD-19 (CORONAVİRÜS) hastalığı geçirip iyileşen ilk kontrol testi negatif çıkalı en az 14 gün olmalı. Donör ilacı elde etmek için kan numunesine ihtiyaç vardır. Bu niteliklerde uygun kim varsa Allah rızası için aşağıdaki numaralarla irtibata geçsinler. Allah rızası için sosyal medyada haberi yayalım! İletişim (COVİD-19 geçirmediyseniz lütfen aramayın) Şakir Akşahin (Tüpçü Şakir) 0542 267 20 49 – 0543 483 44 55” ifadelerine yer verildi.

Haber

Bakmadan Geçme