• Haberler
  • Gündem
  • BOLDAV bağışlarınızı bekliyor – Kocatepe Gazetesi

BOLDAV bağışlarınızı bekliyor – Kocatepe Gazetesi

BOLDAV Yönetim Kurulu 'Bolvadinli Öğrencimize Burs ver Böyük Adam Olsun' sloganıyla burs bağış kampanyası başlattı. Bolvadinliler Dayanışma Vakfı başlattığı 'Bolvadinli Öğrencimize Burs ver Böyük Adam Olsun' sloganıyla yüksek tahsil yapan gençlere, eğitimlerine katkı amaçlı burslar vermek için burs, serbest bağış, fitre zekat gibi yardımları bekliyor.BOLDAV yönetim kurulu tarafından bars bağış kampanyasıyla ilgili olara yapılan açıklamada [&hellip]

BOLDAV Yönetim Kurulu “Bolvadinli Öğrencimize Burs ver Böyük Adam Olsun” sloganıyla burs bağış kampanyası başlattı. Bolvadinliler Dayanışma Vakfı; başlattığı “Bolvadinli Öğrencimize Burs ver Böyük Adam Olsun” sloganıyla yüksek tahsil yapan gençlere, eğitimlerine katkı amaçlı burslar vermek için burs, serbest bağış, fitre zekat gibi yardımları bekliyor.
BOLDAV yönetim kurulu tarafından bars bağış kampanyasıyla ilgili olara yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
Kişi ve kuruluşlar BOLDAV Vakfı’na burs bağışı yapabilmektedir. Vakfın Burs Yönetmeliği çerçevesinde öğrencilere burs sağlanmaktadır. İsteyen herkes arzu ettiği miktarda bağış yapabilmektedir. Böylece tek başına burs verme imkanına sahip olmayan vatandaşlarımızın da ihtiyacı olan gençlerimize destek olması mümkün olmaktadır. Öğrencilerimizin müracaatları her yıl eğitim öğretim sezonu başında alınmakta ve Yönetim Kurulu’nca, tek tek değerlendirilmektedir. Gerçek ihtiyaç sahibini bulabilmek amacıyla eleme yapılırken oldukça dikkatli davranılmaktadır. Eğitimi devam eden öğrencilerimizden talep edeceğimiz transkript bilgileriyle sınıf veya ders geçmede başarısız olan, öğrenciliği herhangi bir sebeple sona eren ve normal süresinde mezun olan öğrencilerin bursları durdurulacaktır. Bu sayede burs alan öğrencilerimizin mezun oluncaya kadar bursları kesintisiz devam ettirilmektedir.
Son yıllarda Başbakanlık tarafından, ödenen burs ve öğrenim kredilerinin hem miktarında, hem de verilen öğrenci sayılarında artışlar sağlanmıştır. Her şeye rağmen özellikle yüksek öğrenim öğrencilerimizden maddi imkansızlık içerisinde okumaya çalışan çok öğrenci bulunmaktadır.
Vakfımız, bugüne kadar olduğu gibi, imkanlarının elverdiği ölçüde, burs vermeye devam edecektir. Burslarımız, her yıl eğitim ve öğretim faaliyetinin devam ettiği, Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında olmak üzere 9 ay üzerinden ödenecektir. Miktar ise, Yönetim Kurulumuzca 150 TL olarak belirlenmiştir. 2018-2019 eğitim yılında öğrencilerimize Ekim-haziran ayları arasında 9 ay burs ödenecektir. Vakfımızla gönül birliği yapan hayırsever hemşerilerimiz ve Tüm Türkiye’deki dostlarımızdan gelecek “Burs, Serbest Bağış, Fitre Zekat vs.” yardımlarınız için burs hesap numaramız açtırılmış olup hesaba gelen tüm bağışlar sadece evlatlarımızın eğitiminde kullanılmak üzere toplanılacak ve BOLDAV Burs Fonu Sistemi dahilinde bir ödeme planıyla öğrencilere EFT ile gönderilecektir. Küçük ama düzenli desteğiniz, Bolvadinimizin Eğitim neferleri öğrencilerimiz için yaptığımız çalışmaların sürekliliğini sağlar. BOLDAV burs fonuna düzenli yada bir kerelik bağış yapmak mümkündür ve Yapılacak Bağışlar için herhangi bir alt ve üst sınırı bulunmamaktadır. Bir bağışçı istediği kadar öğrenciye burs bağışı yapabilir. Örneğin aylık 50 TL gibi küçük bir miktarda düzenli olarak bağışta bulunarak, BOLDAV burs fonunun güçlenmesine katkıda bulunabilirsiniz.
Dilerseniz ayda 150 TL bağış yaparak hem bir Bolvadinli öğrencimizin eğitimine burs desteği sağlayabilir, hem kendi adınıza veya hatırasını yaşatmak istediğiniz bir kişi adına burs fonu oluşturabilirsiniz. BOLDAV burs fonu’nda farklı bağışçıların katkılarıyla biriken her 1350 TL, Bolvadinli bir öğrencimize bir yıllık bursu olmaktadır. Bağışlarınızı vakıf merkezimizden ya da aşağıda yer alan hesap numaramıza yapabilirsiniz. Yapılan tüm bağışlar için bağış makbuzu kesilmektedir. Banka kanalıyla EFT ve Havale ile gönderdiğiniz bağışlarınızın açıklama bölümüne bağış amacını (Burs, Serbest Bağış, Fitre Zekat vs.), isminizi ve cep telefonu ve güncel bir e-mail adresinizi yazdırınız. Belirtilen iletişim kanallarına bağışınızın alındığına ve bağış makbuzu bilgisi mesaj olarak gönderilecektir. Örnek; BURS, ADI SOYADI, 0555 555 55 55, [email protected] BOLDAV Burs Fonu ile ilgili bütün sorularınız için iletişim adresleri bize ulaşabilirsiniz; E-Mail: [email protected] Boldav: (0506) 795 9822 Hikmet Kelekçi : (0530) 603 9275 Fatih Gönbe : (0542) 834 5402.”

Bakmadan Geçme