BOL-DAV’dan Bolvadin’de ziyaret turu

BOL-DAV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğruyol, bir dizi ziyarette bulundu   BOL-DAV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğruyol, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı ziyaret ederek BOL-DAV’la ilgili istişarelerde bulundu. Doğruyol, Bolvadin Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve BOL-DAV Denetim Kurulu Üyesi Hasan Türkmen, Bolvadin Halk Eğitim Merkezini ve Bolvadin Halk Kütüphanesini de ziyaret ettiler. Ziyaretlere Vakfın Yönetim [&hellip]

BOL-DAV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğruyol, bir dizi ziyarette bulundu

BOL-DAV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğruyol, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı ziyaret ederek BOL-DAV’la ilgili istişarelerde bulundu.
Doğruyol, Bolvadin Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve BOL-DAV Denetim Kurulu Üyesi Hasan Türkmen, Bolvadin Halk Eğitim Merkezini ve Bolvadin Halk Kütüphanesini de ziyaret ettiler. Ziyaretlere Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Çakırer ve Bolvadin İlçe Özel İdare Müdürü Hasan Hüseyin Keskin de iştirak etti.
Bolvadin Halk Eğitim Müdür Yardımcısı İhsan Kocatürk, Halk Eğitim Merkezindegerçekleştirilen kurslarla ilgili heyeti bilgilendirdi. Heyet daha sonda Bolvadin Halk Kütüphanesi Müdürü Ömer Akyol’u ziyaret etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme