• Haberler
  • Spor
  • BJK Kampı'nda Antrenörlere seminer verildi

BJK Kampı'nda Antrenörlere seminer verildi

'Başarılı Antrenörlük' konulu seminer karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçerken seminerde antrenörler de tecrübelerini paylaştı.Eğitim sonrası antrenörlere verilen semineri değerlendiren Psikolog Belgin Şahindoğan, 'Antrenörlerimizle başarılı antrenörlük hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Antrenörlerimiz sporcularla yaşadıkları eğlenceli anıları bizimle paylaştılar. Aldığımız geri bildirimlere göre çok faydalı bir eğitim olduğunu düşünüyorum.' dedi.Beşiktaş Spor Okulları Koordinatörü Tuğba Başer ve Beşiktaş [&hellip]

“Başarılı Antrenörlük” konulu seminer karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçerken seminerde antrenörler de tecrübelerini paylaştı.
Eğitim sonrası antrenörlere verilen semineri değerlendiren Psikolog Belgin Şahindoğan, “Antrenörlerimizle başarılı antrenörlük hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Antrenörlerimiz sporcularla yaşadıkları eğlenceli anıları bizimle paylaştılar. Aldığımız geri bildirimlere göre çok faydalı bir eğitim olduğunu düşünüyorum.” dedi.
Beşiktaş Spor Okulları Koordinatörü Tuğba Başer ve Beşiktaş Spor Okulları Futbol İdari Sorumlusu Gökhan Ataş eğitim sonrasında psikologlara plaket takdim etti.
Öte yandan yaz kampında yer alan öğrenciler, top cambazı gösterisinin ardından sinema gecesi etkinliğine katıldı. Katılımın yüksek olduğu etkinlikte öğrenciler keyifli anlar yaşandı.

Bakmadan Geçme