Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bizzat ilgileneceğim…

Bizzat ilgileneceğim…

Temmuz ayı Halk Günü Toplantısı Vali Gökmen Çiçek’in Başkanlığında yapıldı. Toplantıda Yukarı Mahalleler’in doğalgaz talebini dile getiren 75 yaşındaki vatandaşa Vali Çiçek, “Bizzat ilgilenip size bilgi vereceğim” dedi

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek bir aya yaklaşan görev süresi içerisinde ilk Halk Günü Toplantısına Başkanlık etti. Toplantı dün öğleden sonra Valilik B blokta bulunan toplantı salonunda gerçekleştirildi.
İkinci bölümde vatandaşların özel konuları gündeme getirmesi nedeniyle toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıya; Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Toplantı öncesi katılımcıların ateşi ölçüldü, maske kontrolü yapıldı ve el dezenfektanı kullanıldı.
“VATANDAŞIN
MEMNUNİYETİ
ŞİAR EDİNİLDİ”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Valiliği görevine bir ay önce atandığını, gece gündüz demeden çalışarak vatandaşın taleplerini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Vali Gökmen Çiçek, eskiden de durumun böyle olmakla birlikte yeni kamu düzeninde özellikle vatandaşın memnuniyetinin sağlanıp, vatandaşın hizmetinde olmanın en önemli şiarları olduğunu vurguladı. Çiçek, “Kesinlikle ve kesinlikle Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin emrinde ve hizmetinde olduğumuzu net şekilde ifade etmiştik. Zaman zaman yolda, sokakta, yolda, köyde, ilçede karşılaştığımız hemşehrilerimiz oluyor. Sorunlarını bizlere dile getiriyorlar. Halk Günü Toplantısı vesilesiyle de inşallah vatandaşlarımızla görüşüp sorunları görerek inşallah çözmeye çalışacağız. İnşallah toplantımız hayırlara vesile olur.” dedi.
GENEL TALEPLER İLETİLDİ
Toplantının basına açık olan bölümünde söz alan 75 yaşındaki Abdullah Mahir Sevimli adlı vatandaş Akmescit Mahallesi Yukarıpazar Caddesi sakini olduğunu belirtti. Akmescit Mahalle sakinlerinin doğal gaz beklentisi içerisinde olduğunu bildiren Sevimli, şebeke hattının Belediye Şehir Çarşısı önüne kadar getirildiğini ancak orada kaldığını dile getirdi. Sevimli, konu hakkındaki başvurusu ve talebinin yer verildiği gazeteniz Kocatepe’nin ilgili nüshasını Vali Gökmen Çiçek’e teslim etti. Vali Çiçek, Sevimli’nin talebi ile özel olarak ilgilenip kendisini çağırarak bilgi vereceğini söyledi. Emekli olduğunu belirten İlyas Acar adlı vatandaş da Kanlıca Mahallesinde ikamet ettiğini, bodrum katına tavuk besleyen bir şahsın çevreyi rahatsız ettiğini dile getirdi. Acar, araç tamir eden bir şahsın yüksek gürültü ile tamiratlar yaparak çevreyi rahatsız ettiğini gerekenlerin yapılmasını istedi.
Konuşmasının ardından vatandaşlara sırasıyla söz veren Vali Gökmen Çiçek, kendisine iletilen talep, şikâyet, sıkıntı ve önerileri dinledi. Vali Çiçek gerekli gördüğü hususlarda ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını istedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi