• Haberler
  • Genel
  • “Bizler zaferin kadınları, kadınanalarıyız”

“Bizler zaferin kadınları, kadınanalarıyız”

Bolvadin Kadın Kültür Evi Müdiresi Tuğba Ergün, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ergün, “Bizler tek bir elden değil, hep bir elden üretmeye devam edeceğiz. Biz zaferin kadınlarıyız, biz Kadınanalarız” dedi   Kadın Kültür Evleri ve Gün FM işbirliğinde süren Kadına Dair programına Bolvadin Kadın Kültür Evi Müdiresi Tuğba Ergün ve Bolvadin Kadın Kooperatifi Başkanı Zişan [&hellip]

Bolvadin Kadın Kültür Evi Müdiresi Tuğba Ergün, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ergün, “Bizler tek bir elden değil, hep bir elden üretmeye devam edeceğiz. Biz zaferin kadınlarıyız, biz Kadınanalarız” dedi

Kadın Kültür Evleri ve Gün FM işbirliğinde süren Kadına Dair programına Bolvadin Kadın Kültür Evi Müdiresi Tuğba Ergün ve Bolvadin Kadın Kooperatifi Başkanı Zişan Çetinova konuk oldu.
Bolvadin Kadın Kültür Evi Müdürü Tuğba Ergün, Kadın Kültür Evi projesi dolayısıyla Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek’e teşekkür etti. Ergün, “Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat ve Belediye Başkanı Fatih Kayacan’la eşlerine katkıları için çok teşekkür ederiz. Bizler tek bir elden değil, hep bir elden üretmeye devam edeceğiz. Biz zaferin kadınlarıyız, biz Kadınanalarız.” dedi.
Bolvadin Kadın Kooperatifi Başkanı Zişan Çetinova, başta dekoratif sepet olmak üzere birçok kalemde ürünler ürettiklerini belirterek şöyle konuştu: “Kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini albikere.com aracılığıyla satın alabilirler. Hem kadınlarımıza hem de eğitime destek olabilirler. Üretim içinde olmaktan son derece mutluyuz. Tüm kadınlarımızı faaliyetlerimize katılmaya davet ediyoruz.”
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme