'Bizler halka hizmet için varız'

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, makam sahiplerinin halka hizmet etmek zorunda olduğunu belirtti Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin iftar yemeğine katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, 'Öncelikle bu güzel ortamı hazırlayan ve bu hayırlı hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ben daha önce görev yaptığım yerlerde ilçe, kasaba ve köy ziyaretlerinde [&hellip]

“Bizler halka hizmet için varız”

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, makam sahiplerinin halka hizmet etmek zorunda olduğunu belirtti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin iftar yemeğine katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, “Öncelikle bu güzel ortamı hazırlayan ve bu hayırlı hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ben daha önce görev yaptığım yerlerde ilçe, kasaba ve köy ziyaretlerinde bulunuyordum. Şimdi bu alışkanlığımızı il müdürleriyle birlikte, hem müdürlerimizin kendi aralarında ve halk ile protokol üyeleri arasında köprü kurmak için bir minibüse binmek suretiyle devam ettiriyorum. Bu uygulamadan da olumlu tepkiler ve geri dönüşümler oldu. Afyonkarahisar’da gitmediğimiz yer hemen hemen kalmadı. Gittiğimiz ilçelerde gidilmedik kasaba köy bırakmıyoruz. Orada bulunan insanların elektrik, su, kanalizasyon, sağlık, eğitim ve iletişim gibi birçok alandaki sıkıntıları yerinde görüyor, dinliyor ve derhal çözümler bulunması için talimatlar veriyoruz. Artık zihniyet değişti. Bizler halka hizmet için görev başındayız. Kapımız da herkese açık, istek ve talepte bulunmak isteyenler çekinmeden bizleri ziyaret edebilir” dedi.
“İHTİYACI OLAN VATANDAŞI BİLDİRİN”
Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü bir devlet olduğuna dikkat çeken Balkanlıoğlu, “Devletimiz artık çok güçlü, yapılan yardımlar, yapılan çalışmalar ve istikrarlı bir şekilde ilerlememiz bunu en güzel göstergesidir. Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak ihtiyaç sahiplerine yiyecek, giyecek ve hatta ev yardımında bile bulunuyoruz. Zaten ihtiyaç sahiplerinin bizler üzerinde veballeri var. Tabiî ki bireysel olarak bu vebalin altından kalkmamız mümkün değil. Bunu için yaptığım toplantılarda Kaymakamlar’a, Belediye Başkanları’na ve Muhtarlar’a da vebal yüklüyorum. Çevremde muhtaç insanların tespit edilip ihtiyaçlarının giderilmesi için talimat veriyorum. Bu konuda da sivil toplum kuruluşlarının desteğini görmek bizleri ziyadesiyle sevindiriyor. Bu anlamda Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni kutluyorum” ifadelerini kullandı.
İFTARA YOĞUN KATILIM
İftar çadırına Vali İrfan Balkanlıoğlu, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, İl Jandarma Komutan Vekili Jan. Yar. Salih Akbaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, İl ve ilçe protokolü ile Dişili Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği İstanbul ve Almanya temsilcileri katıldı. (Kocatepe)

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hacer Okumuş, iftar yemeğinde bir konuşma yaptı. Okumuş, “Derneğimiz kasaba halkına, il dışında ve yurt dışındaki hemşerilerimize hizmet vermek için kurulmuştur. Amacımız Dişli Kasabası halkı olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Yaptığımız faaliyetlerle de bunu en güzel şekilde sağladığımızı düşünüyoruz. Bu faaliyetlerden biri olan iftar çadırımızda şu anda Almanya’daki derneğimizin temsilcileri ve il dışındaki dernek temsilcilerimiz bulunmaktadır. Bu güzel tablonun içerisinde Sayın Valimizi de görmek bizleri gururlandırdı. Sayın Valimize ve diğer davetlilere bizleri kırmayarak davetimize katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme