• Haberler
  • Siyaset
  • 'Bizim ülkücülüğümüzün zekâtı senin gibi şempanzelere çok gelir Sayın Taytak'

'Bizim ülkücülüğümüzün zekâtı senin gibi şempanzelere çok gelir Sayın Taytak'

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, MHP Milletvekili Mehmet Taytak'ın açıklamaları ve tavırlarını sert sözlerle eleştirdi. Mısırlıoğlu, 'Bizim ülkücülüğümüzün zekâtı senin gibi şempanzelere çok gelir Sayın Taytak.' dedi. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, eski partisi MHP'nin Milletvekili Mehmet Taytak'a ateş püskürürken Cumhur İttifakı liderlerinden Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve [&hellip]

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın açıklamaları ve tavırlarını sert sözlerle eleştirdi. Mısırlıoğlu, “Bizim ülkücülüğümüzün zekâtı senin gibi şempanzelere çok gelir Sayın Taytak.” dedi.
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, eski partisi MHP’nin Milletvekili Mehmet Taytak’a ateş püskürürken Cumhur İttifakı liderlerinden Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP’nin yeni İl Başkanı Ahmet Kahveci’yi sert sözlerle eleştirdi.
“PARDON SAYIN CUMHURBAŞKANIM SİZDEN ÖNCE BURASI MUZ CUMHURİYETİ MİYDİ?”
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar mitingini değerlendirdi. “Afyonkarahisar’a bir tane proje açıklayın.” diyen Mısırlıoğlu, “Yollar olmasaymış bu soğan, patates buraya nasıl gelecekmiş? Pardon Sayın Cumhurbaşkanım. Sizden önce burası muz cumhuriyeti miydi? Buranın her yerine her yerleşim yerine ulaşan yolu da vardı. Okulu da vardı. Her yerde hastanesi de vardı. Sağlık Ocağı da var idi. Ebesi de var idi, hemşiresi de vardı. Sizin sayenizde taşımalı yönteme geçildi. Sizin devri iktidarınızda çocuklarımız kendi köylerinden alındı. 30 Kilometre uzaklıklara taşınarak eğitim verilir duruma geldi. Sizden önceki hükümetler döneminde bu ülkede her şey vardı, her şey. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Kimi kandırıyorsunuz. Burada amaç, vatana, millete hizmet olsa bu sözleri zaten sarf etmezlerdi.” dedi.
“DAVAYI SATAN MHP’NİN GENEL BAŞKANIDIR”
Eski partisi MHP’nin yeni İl Başkanı Ahmet Kahveci’nin eleştirilerini cevaplandıran Muhammet Mısırlıoğlu, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a yüklendi. Mısırlıoğlu şöyle konuştu: “MHP’nin yeni il başkanı benim de kardeşim gibi sevdiğim Sayın Ahmet Kahveci, ‘Biz bu davanın kaçanlarından satanlarından olmadık.’ demiş. Vallahi çok büyük laf etmiş kardeşim. Davayı satan başta Sayın Ahmet Kahveci’nin il başkanlığını yaptığı partinin genel başkanıdır. Sayın Kahveci’ye buradan hatırlatıyorum. Şu an başında bulunduğum parti hangi partiyle seçim ittifakı içinde gidiyor? Yedi yıldır hangi partiye ittifak ortağı olarak destek veriyor. Koltuk değnekliği yapıyor. Önce sen kimin partiyi ve davayı sattığına bir bakacaksın. Davayı satan siz satılmışların tabi olmuşların arkasında yürüyorsunuz Sayın Kahveci. Zaten sizin bir davanız mı kaldı ki satmayacaksınız? Yancısı olduğunuz AKP’nin kuklası oldunuz. Hiçbir iddianız yok. Davanız olsun sizin”
“ÜLKÜCÜLÜĞÜMÜZÜN ZEKATI ŞEMPANZELERE ÇOK GELİR”
Mısırloğlu, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a sert sözlerle yüklendi. Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “ MHP’li Milletvekili Mehmet Taytak, bugünlerde boy göstermeye başladı Afyon’da. Aman bir şirin pişirin, torunlarıyla falan böyle cıvıl cıvıl, bıcır bıcır. Kendisini ben ömrü boyunca tanırım. O kadar şirindir ki kendisi maşallah. Sempati abidesi olmuş. Pek böyle sevimli bir hali var. Torunlar, morunlar koordinasyon merkezi açıyor Sayın Taytak. Efendim oradan bas, bas bağırıyor. ‘Vatan elden gidiyor. Bölücülere falan fırsat vermeyelim. Amanın yetişin falan. Pardon Sayın Taytak ya. Sen mi kurtaracaksın bu vatanı? Güldürme beni ya. Bizim vatan sevgimiz, bizim milliyetçiliğimiz, bizim ülkücülüğümüzün zekâtı senin gibi şempanzelere çok gelir Sayın Taytak, çok gelir. Haddini bil sen. Hayırdır Sayın Taytak? İttifak ortağı olduğunuz Cumhur İttifakı’nda Hüdapar’ı nasıl içine sindiriyorsun? Ortak sözleşmemiz var Sayın Taytak. Protokol imzaladınız onlarla. Kimseye çamur ve iftira atmaya kalkma. İYİ Partililer HDP’nin PKK’nın gölgesinin olduğu yerde olmaz diyor benim genel başkanım. Biz de aynısını söylüyoruz ve tekrar ediyoruz. Anlamayanlar anlasın. İYİ Parti vatan hainleriyle, bölücüleriyle asla yan yana olmaz. Olamaz. Hiçbir çıkar, hiçbir menfaat, hiçbir siyaset uğruna bu ülkenin evlatlarını katleden, bu ülkenin birlik beraberliğini katledenlerle asla yan yana durmayız. Aynı yolda yürümeyiz biz. Bunu böyle bileceksin.”
“KENDİN SEÇİLDE İKİYE ÜÇE BAKARIZ”
Mısırlıoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Hatırlatırlar adama. Fazla da zorlamayın benim sabrımı. Soruyorum kendine. AKP ile iki vekili çıkartmışlar bu arada üçe gidiyorlarmış. Yahu sen kendin çık da gel bakalım çık da gel. Çık da gel bakalım kendin. Kendin seçil de ikiye, üçe bakarız. Sen kendin seçil bakalım bir. Nasıl seçileceğini anlat bakalım bu millete. Görüyoruz beş yıldır vekilliğini. Biz İYİ Parti olarak Afyonkarahisarımızda birinci parti olacağız Allah’ın izniyle. Birinci parti olacağız. Sizi de sahte siyasetinizide sandığa gömeceğiz. Sahte siyaset diyorum. Çünkü siyaset devlet ve millet menfaatine yapılır. AKP’nin millete ve devlete zarardan başka bir getirisi yok ne yazık ki.”

Bakmadan Geçme