• Haberler
  • Genel
  • “Bizim projelerimiz var” – Kocatepe Gazetesi

“Bizim projelerimiz var” – Kocatepe Gazetesi

Bayat Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, 'Bizim onlarca projemiz var, muhalefet ise kasaba politikası yapıyor' dedi Bayat Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, söz verdikleri gün söz verdikleri saatte asfalt çalışmasını bitireceklerini söyledi. Bayat'ta yılların özlemi asfalt yola AK parti iktidarında ulaştıklarını söyleyen Başkan Ertekin, 'Cumartesi günü ikinci kat sıcak asfaltımız da bitmiş olacak. İnşallah 30 Mart'tan sonra [&hellip]

"Bizim projelerimiz var"

Bayat Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, “Bizim onlarca projemiz var, muhalefet ise kasaba politikası yapıyor” dedi

Bayat Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, söz verdikleri gün söz verdikleri saatte asfalt çalışmasını bitireceklerini söyledi. Bayat’ta yılların özlemi asfalt yola AK parti iktidarında ulaştıklarını söyleyen Başkan Ertekin, “Cumartesi günü ikinci kat sıcak asfaltımız da bitmiş olacak. İnşallah 30 Mart’tan sonra tüm ilçemizin cadde ve sokaklarının asfalt, parke ve kaldırım çalışmaları bitecektir” dedi.
SÖZLER YERİNE
GETİRİLDİ
5 yıl boyunca bir çok hizmeti hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Ertekin, “Birçoğunu yerine getirdik ancak bunun yanında yapamadıklarımız da var. Bizi, yol kenarını yani Ankara-Afyon yolu ilçe çıkışını hizmete açamadığımız yönünde eleştirenler var. Biz gerekli çalışmaları yaptık ve çok yakında imara açarak burada güzel yatırımların yapılmasını sağlayacağız. Bu arada belediyenin 8 trilyona yakın borcu olduğunu söyleyenler bilerek ve isteyerek yalan söylüyor ve çamur atıyor. Belediyemizin alt ve üst yapı yatırımlarına 3 milyon lira borcu vardır” diye konuştu.
BAYATLI SAĞDUYULUDUR
Bayat ilçe merkezinde hayvancılık bölgesi bulunamayacağını söyleyen Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, “600 bin metrekarelik alanı hayvancılık bölgesi yaptık. Keza mezbahayı da ilçe merkezinden yine aynı bölgeye taşıdık. Biz modern çağdaş bir Bayat için uğraşırken, merkezde mezbaha ve hayvancılık olur mu? Biz, yalana ve iftiralara kulaklarımızı tıkadık. Bayatlı hemşerilerim, sağduyuludur. Yalana ve iftira atanlara aman vermez” dedi.
BİRÇOK PROJE GÜNDEMDE
Bayat Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, önümüzdeki dönem yapacağı hizmetleri açıkladı. 15 Maddelik projeler şöyle:
Kapalı Pazar yeri yapılacak, asri mezarlık hizmete verilecek. Hamam yapılacak, yeni 150 dairelik TOKİ konutlarının yapımı sağlanacak. Bayat Kültür Merkezi yapımı için Zafer Kalkınma Ajansına projemiz ilk elemeden geçmiştir. Arıtma Tesisine güneş enerji paneli için yine ZEKA’ya proje verilmiştir. Atık su arıtma tesisimiz yeni dönemde hizmete girecek. İlçemizin tüm cadde ve sokaklarının asfalt, parke ve kaldırım çalışması bitirilecektir. 1987 yılında bu yana yapılamayan sayısallaştırma ve halihazır harita işlemi bitirilmiş olup ilave ve revizyon imar çalışması yapılacaktır.
Bayatımızın makus tarihini değiştirecek Organize Sanayi Bölgesi projesi hayata geçirilecek. İlçe merkezinde bütün vatandaşlarımızın ücretsiz internet yayınından yararlandırılması sağlanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme