Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİZİM LOKANTA Afyon’un hizmetinde

“Mutlu aile lokantası” sloganıyla

“Mutlu aile lokantası” sloganıyla bir haftadır hizmet veren Bizim Lokanta da ev yemeklerinde bol çeşit dikkat çekiyor. Lokantanın sahibi Şükrü Bodur, Afyonkarahisar halkını hijyenik ve leziz ev yemeklerini tatmaya beklediklerini söyledi

 

Dumlupınar Mahallesi Osman Atila Caddesi Ihlamur Apartmanı altı No:6’da hizmete açılan Bizim Lokanta’nın Sahibi Şükrü Bodur, Bizim Lokanta hizmetlerini Kocatepe Gazetesi muhabirine anlattı.
“Mutlu aile lokantası” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Şükrü Bodur şöyle konuştu: “Hijyene yönelik tüm hazırlıklarımızı yaptık ve Afyonkarahisar halkı için hazırız. Tüm çalışanlarımızın sağlık kontrolleri düzenli olarak yapılmaktadır. Bizim Lokanta olarak çorba çeşitleri, sulu yemek çeşitleri ve tatlı çeşitleriyle Afyonkarahisar halkının hizmetindeyiz. Özel günler için yemek siparişi alıyoruz. 0 532 381 04 13 telefon hattımızdan istenilen sipariş verilebilir. Bizim için hijyen ve lezzet vazgeçilmez olmazsa olmazdır. Dolayısıyla müşteri memnuniyeti esastır. Lokantamızda 6 çalışanımız var. Halkımıza en temiz ve leziz hizmeti sunmak için sabahtan akşama kadar çalışıyoruz. Sabah 06:00’dan akşam 21:00’e kadar mesaimiz sürüyor. Tandır, kavurma, patlıca musakka, patlıcan kebabı, taze fasulye, kuru fasulye, nohut, yaprak sarma, ev mantısı, piliç sote gibi bol çeşit ev yemeği, sulu tencere yemekleri sunuyoruz. Makul rakamlarda kaliteli hemen her damak tadına hitap edebilecek yemekleri sunmaktan dolayı memnunuz. Afyonkarahisar halkımızı temiz bir ortamda lezzetli yemeklerimizi tatmaya bekliyoruz.”
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti