“Bizim işimiz gönüllere girmek olmalı”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, sadece hizmetlerin oy için yeterli olmayacağını, vatandaşların gönüllerine girerek oy alabileceklerini söyledi AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısı Sinanpaşa ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Zeybek, seçimlere 20 gün gibi kısa bir süre kaldığını belirterek, 'Kapı kapı dolaşacağız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Türkiye'de oynanmak [&hellip]

"Bizim işimiz gönüllere girmek olmalı"

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, sadece hizmetlerin oy için yeterli olmayacağını, vatandaşların gönüllerine girerek oy alabileceklerini söyledi

AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısı Sinanpaşa ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Zeybek, seçimlere 20 gün gibi kısa bir süre kaldığını belirterek, ‘Kapı kapı dolaşacağız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Türkiye’de oynanmak istenen oyunu Afyonkarahisar’daki vatandaşlarımıza anlatacağız’ diye konuştu.
30 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’nin karşısında tüm muhalefet partilerinin bir arada hareket ettiklerini anlatan Zeybek, ‘Bu seçimde bir tarafta AK Parti, karşı tarafta ise diğerleri var’ ifadelerini kullandı.
AK PARTİ İLE SİYASET ANLAYIŞI DEĞİŞTİ
Zeybek, seçimden önce görünüp sonra kaybolan ve halkın bir sonraki seçime kadar yüzünü görmediği siyasetçi tipinin AK Parti ile yok olduğunu belirterek, AK Partili siyasetçilerin her zaman halkın yanında ve halkla beraber onlarla iletişim içinde olan insanlardan oluştuğunu söyledi.
Zeybek, şöyle devam etti:
‘Eskiden halk milletvekillerini, bakanları nadiren görürlerdi ki o da seçimden seçime olurdu. AK Parti ile birlikte siyasetçi tanımı değişti. İl Başkanlığı olarak yönetim kurulu toplantılarımızı uzun süredir ilçelerde yapıyoruz. Yine milletvekillerimiz Halil Ürün ve Sait Açba; Bakanımız Veysel Eroğlu Afyonkarahisar’ın her ilçesini, her beldesini geziyor. Eskiden kabine üyelerini vatandaşlar en fazla arabasından el sallarken görürdü. Şimdi ise Bakanımız Veysel Eroğlu her ilçede, her beldede ve pek çok köyde halkımızın yanında onlarla kucaklaşıyor ve dertlerini dinliyor. Üstelik dinlemekle de kalmıyor, sorunlarını çözüyor.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme