• Haberler
  • Genel
  • 'Bizim davamız hizmetkâr olabilmek' – Kocatepe Gazetesi

'Bizim davamız hizmetkâr olabilmek' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Eski İl Başkanı Mehmet Zeybek, milletvekili aday adaylığını basın toplantısıyla duyurdu. Yoğun ilgi ile karşılaşan Zeybek, halka hizmet için siyaset yaptığını söyledi AK Parti Eski İl Başkanı Mehmet Zeybek, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığını, geniş katılımlı bir basın toplantısı ile duyurdu. AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Zeybek, halka [&hellip]

“Bizim davamız hizmetkâr olabilmek”

AK Parti Eski İl Başkanı Mehmet Zeybek, milletvekili aday adaylığını basın toplantısıyla duyurdu. Yoğun ilgi ile karşılaşan Zeybek, halka hizmet için siyaset yaptığını söyledi

AK Parti Eski İl Başkanı Mehmet Zeybek, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığını, geniş katılımlı bir basın toplantısı ile duyurdu. AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Zeybek, halka hizmet için siyaset yaptığını belirtti. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen tarafından “Partimizin kilometre taşı” ifadesi ile anons edilen Zeybek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri doğrultusunda çalışacağını kaydetti.
“KADERE İNANANIN
KEDERİ OLMAZ”
Hiçbir makamı hizmet makamından üstün görmediğini aktaran Zeybek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın bir hedefi var: 2023, 2053 ve 2071. Büyük Türkiye olma yolunda Rabbim nasip ederse, Genel Merkezimiz uygun görürse 7 Haziran seçimlerinde yapılacak genel seçimler için müracaatımızı yaptık. Hiçbir makam bu millete hizmet davasından daha ileri değildir. Tek davamız var, efendi değil; hizmetkâr olabilmek. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu iyi bilenlerdeniz. Takdir-i İlahi’de ne varsa günü geldiğinde o tecelli edecektir. Geleceği hiçbir zaman hesap etmedik, etmeyiz. Kul olarak bize düşen sadece ve sadece sebebe sarılmaktır. Rabbim hayırlı ise nasip etsin. Bugüne kadar birçok arkadaşımız aday adaylığına müracaat ettiler. Onlar için de Rabbim hayırlısını versin. Medeni cesaret gösterdiler. Kadere inananın kederi olmaz” dedi.
“NEFSİMİZİ İKİNCİ PLANA İTTİK”
35 yılı aşkın bir süredir aynı davaya inandığını aktaran Zeybek, “Görev yaptığımız süre içinde arkadaşlarla olsun, ilçelerimizle olsun hep uyum içinde çalıştık. Nefsimizi ikinci plana ittik. 35 yılı aşkın siyaset hayatımızın sonunda, siyaseti halkımıza hizmet aracı olarak gördük. Arkadaşlarımızla .birlikte siyasete ne katabiliriz şeklinde düşündük. Hayatım boyunca birçok vakıf ve sivil toplum örgütünde faaliyetlerimiz oldu. Bu hizmetleri, faaliyetleri sizler biliyorsunuz. Siyasete hiçbir zaman tepeden bakma anlayışını benimsemedik. Hep halkımızın derdiyle hemhal olduk. Hemen hemen her toplantımızda o dertleri konuştuk. Hiç kimseyi ötekileştirmedik. Gücümüz yettiği nispette çözüm yollarını bulduk” ifadelerini kullandı.
“35 YILDIR
ÇİZGİMİZDEN SAPMADIK”
Zeybek, AK Parti İl Başkanlığı döneminde başarılı bir yönetim ortaya koyduğunu belirterek şöyle devam etti:
“Böyle bir günde bazıları beyaz felaket de dese Rahmani İlahi’den gelen her şeyi bir bereket olarak görüyoruz. Böyle bereketli bir günde aranızda bulunmaktan son derece mutluyum. 1954 Afyonkarahisar doğumluyum. 1976 yılında Erzurum İslami Bilimler Akademisi’ne kaydoldum. Üniversiteye kaydolduğumuz günden itibaren Milli Türk Talebe Birliği’nde yetiştik. O gün bugündür de çizgimizden sapmadan siyaseti bir dava olarak gördük. Hâlâ yaptığımız siyasetin bir dava olduğu kararlılığımız devam ediyor. İl Başkanlığı yaptığım dönemde girdiğimiz seçim ve referandumlarda Afyonkarahisar halkı beni yanıltmadı. Genel Merkez’in aldığı oyların 10 puan üstünde oy aldık. Birlik ve beraberlik içinde Afyonkarahisar’a ne katabileceğimizi düşündük.”
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme