'Bizim Böyle Bir Din Kardeşimiz Yok'

Zafer Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ebiş, Sandıklı İlçesinde bazı sığınmacıların bir köpeğe işkence ettiğini, engellemek isteyenlere de saldırdıklarını belirtti.

Hasan Hüseyin Ebiş, Sandıklı İlçesinde, birkaç geçici sığınmacının bir köpeğe dakikalarca işkence etmesini şiddetle kınadıklarını açıkladı.

“BÖYLE KARDEŞLİK YOK, HERKES KENDİ ÜLKESİNDE MUTLU”

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ebiş,  yaptığı açıklamada  şunları kaydetti: “Sandıklı İlçemizde meydana gelen bu vahim, insanlığa sığmayan olayın üzüntüsünü yaşıyoruz. ‘Onlar benim dilsiz kullarımdır.’ diyen yaratıcının gücüne gidecek bu durum. Olay 3-5 kendini bilmez ‘sığıntı'nın bir köpeğe dakikalarca işkence etmesinden ibarettir. Şimdi soruyorum: Bunlar bizim din kardeşimiz dediğiniz insanlar, bunun neresinde din, neresinde kardeşlik? Bizim böyle bir din kardeşimiz yok. Köpeğe işkence etmesin diye ayırmaya çalışanlara karşı gelerek Sandıklı halkına da saldıran bu çapulcu mahlûkatlar, din kardeşine nasıl saldırır? Böyle bir kardeşlik yok. Defalarca söyledik, yine söyleyeceğiz: Herkes kendi ülkesinde mutlu.” 

“IRKÇI DEĞİLİZ, VATANIMIZIN GÜVENLİĞİNİ İSTİYORUZ”

Ebiş, sözlerini şöyle tamamladı: “Şimdi soruyorum: Savaş var diye aldığımız bu sığınmacılar neden hala ülkemizde? Suriye'de savaş bitmesine rağmen, neden vatanımıza ve vatandaşlarımıza zarar verilmesine göz yumuyoruz? Hükümetin artık bu tehdidi görmesi için daha kaç acı olay yaşamamız lazım? 10 yıl sonra mültecilerin sayısı Yüce Türk Milletinin sayısını geçtiğinde halimiz nice olacak? Biz ırkçı değiliz, biz vatanımız ve vatandaşımızın güvenliğini dilemekten başka bir şey istemiyoruz.” 

Bakmadan Geçme