'Bizim açımızdan iyi bir maç oldu'

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı kendi evinde konuk ettiği Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i 101-78 mağlup etti. Maçın sonunda yapılan basın toplantısında konuşan Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, kendileri açısından iyi bir maç oynadıklarını söyledi.  'PLAY-OFF'LARA HAZIR OLMAK İSTİYORUZ'Play-Off'a kadar 8 maç olduğuna dikkat çeken Afyon Belediyespor'un başarılı oyuncusu Altan Erol, [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı kendi evinde konuk ettiği Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i 101-78 mağlup etti. Maçın sonunda yapılan basın toplantısında konuşan Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, kendileri açısından iyi bir maç oynadıklarını söyledi.  
“PLAY-OFF’LARA HAZIR OLMAK İSTİYORUZ”
Play-Off’a kadar 8 maç olduğuna dikkat çeken Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Altan Erol, “Öncelikle güzel bir galibiyet oldu. TED’i de mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Bizim kazanacağımız bir maçtı ve takılmamamız gerekiyordu. Play-Offlar için önümüzde daha 8 maç var ve bu maçları kazanarak hazır olmak istiyoruz. Ligi 2.sırada bitirmek istiyoruz. Böylelikle de saha avantajını elimize alıp play-offlardan lige çıkmak istiyoruz. Güzel bir maç oldu. Hafta içi İstanbul ile deplasmanda maçımız var. Hazırlıklarımıza yarından itibaren başlayarak oradan da galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.
“ÜÇLÜ BİR HAFTAYA GİRDİK”
Çok oyuncuyla oynadıkları için mutlu olduğuna dikkat çeken Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, “Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrol tamamen bizim elimizdeydi. Çok oyuncu ile mücadele ettiğimiz için çok mutluyum. Çünkü üçlü bir haftaya girdik. Zorlu bir periyod, deplasmana gideceğiz, geri dönerek evimizde maç oynayacağız. Buralarda hata yapmak istemiyoruz. Bu açıdan oyuncularımızı da koruyabildik. Bizim için iyi bir maç oldu. TED Ankara Kolejliler’e de bundan sonrası için de başarılar diliyorum. Umarım ligde kalırlar” ifadesine yer verdi.
“BİZİM ELİMİZDE 11 İYİ OYUNCU VAR”
Bencte bulunan oyuncuların süre aldığını ve sergiledikleri performanstan teknik heyet tarafından nasıl karşılandığı sorusana cevap veren Teknik Adam Sevim, “Bu oyuncular bizim oyuncularımız, bizler zaten bu oyuncularımızı antrenmanlarda kullanıyoruz. Daha çok gençler ve vakitleri var. Biraz daha zaman ihtiyaçları var. Zamanla daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Play-Off’lar çok farklı, orası daha tecrübeli ve tecrübe ile oynayacağımız daha sert maçlar oynanacak. Bizim elimizde 11 tane iyi oyuncumuz var” şeklinde konuştu.
“MAÇ SEÇME
LÜKSÜMÜZ YOK”
Ligde ikincilik şansı hakkında sorulan soruya cevap veren Sevim, “İkincilik şansımız oldukça yüksek, Bursaspor bizim üzerimizde ve çok zorlu bir fikstürleri var. Bu zorlu fikstürden kolay çıkacaklarını düşünmüyorum. O yüzden biz daha avantajlıyız. Hiçbir maç kolay değil, her maça iyi konsantrasyonla çıkmamız gerekiyor. Maç seçme lüksümüz yok, biz hedefimizi lige çıkmak adına yaptık” diye konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme