Bize 'birşeyler' oldu

AFJET Afyonspor'da yapılan yönetim ve teknik heyet değişikliği sonrasında göreve gelen Teknik Direktör Cem Kavçak, sakatlıklar ve cezalılara rağmen altyapı desteği ile 6 maçta 13 puan aldı   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor'un ufak dokunuşlarla 5. sıraya yükseldi. Bu dokunuşların sonucunda 10 maçta 15 puan toplayan Jetler, 6 maçta 13 puan [&hellip]

AFJET Afyonspor’da yapılan yönetim ve teknik heyet değişikliği sonrasında göreve gelen Teknik Direktör Cem Kavçak, sakatlıklar ve cezalılara
rağmen altyapı desteği ile 6 maçta 13 puan aldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un ufak dokunuşlarla 5. sıraya yükseldi. Bu dokunuşların sonucunda; 10 maçta 15 puan toplayan Jetler, 6 maçta 13 puan çıkardı.
Sezona Mustafa Çapanoğlu yönetiminde başlayan AFJET Afyonspor ligde çıktığı 10 maç sonunda 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken 16 gol atıp, kalesinde de 13 gol gördü ve toplamda 15 puan toplayarak 10. sırada yer aldı.
Yönetim değişikliğinin Çapanoğlu ile yolların ayrıldı. Göreve gelen Cem Kavçak yönetiminde ligde 6 maça çıkan Jetler, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 6 haftada rakip fileleri 17 kez havalandıran AFJET Afyonspor kalesinde ise 5 gol gördü. Son maçta Sivas Belediyespor deplasmanında 3-0 geriye düşen Jetler, 3-4 maçı kazandı. Bu zaferi 10 eksik oyuncusu olmasına karşılık başaran AFJET Afyonspor ligdeki başarısını Ziraat Türkiye Kupası’nda da ortaya koydu. Teknik Direktör Cem Kavçak yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Turda Sivas Belediyespor’u 3-1 ile geçen AFJET Afyonspor, kupanın 4. turunda ise İstanbulspor A.Ş.’yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek 5. Turda Fenerbahçe ile eşleşti.
1 aydır görev yapan Teknik Direktör Cem Kavçak yönetiminde genç oyuncuları da altyapıdan kazanan AFJET Afyonspor’daki bu değişim camianın hedefe kilitlenmesini sağladı. AFJET Afyonspor koptu denilen ligde 28 puana ulaşarak Play-Off barajının içine girmeyi başardı. Ayrıca AFJET Afyonspor aldığı bu başarılarla ülke gündeminde de geniş yer bulmaya başladı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme