• Haberler
  • Genel
  • “Bizden daha iyisi geliyor” – Kocatepe Gazetesi

“Bizden daha iyisi geliyor” – Kocatepe Gazetesi

Ordu Valisi olarak atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İGM üyelerini ziyaret ederek vedalaştı. Balkanlıoğlu “Afyon’a gelen arkadaşı tanıyorum. Genç, çok çalışkan, gayretli, son derece kaliteli, dürüst, iyi bir idarecidir. Afyon bu anlamda şanslı. Bizden daha iyi bir arkadaş geliyor.” dedi İGM üyeleriyle vedalaşan Vali İrfan Balkanlıoğlu tüm üyelerle tek tek helalleşti. Vali Balkanlıoğlu, meclis salonundan [&hellip]

"Bizden daha iyisi geliyor"

Ordu Valisi olarak atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İGM üyelerini ziyaret ederek vedalaştı. Balkanlıoğlu; “Afyon’a gelen arkadaşı tanıyorum. Genç, çok çalışkan, gayretli, son derece kaliteli, dürüst, iyi bir idarecidir. Afyon bu anlamda şanslı. Bizden daha iyi bir arkadaş geliyor.” dedi

İGM üyeleriyle vedalaşan Vali İrfan Balkanlıoğlu tüm üyelerle tek tek helalleşti. Vali Balkanlıoğlu, meclis salonundan alkışlarla uğurlandı.
SEL: BİZ VALİMİZDEN
MEMNUNDUK
İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, Ordu Valiliğine atanan İrfan Balkalıoğlu ile 3,5 yıllık süreçte görev yaptıklarını, bugüne kadar uyumlu çalışmaları nedeniyle Balkanlıoğlu’na teşekkür etti. Vali Balkanlıoğlu’nun İGM’den gelen her öneriye destek verdiğini aktaran Sel; “İnşallah bundan sonraki görevinde de Sayın Valimize başarılar diliyorum. Biz kendilerinden çok memnunduk. Kendilerinden bize olan haklarını helal etmelerini diliyorum.” dedi.
“KALEYEDE ÇIKTIK NASİP
3,5 SENE İMİŞ”
Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Özel İdaresi olarak, İGM üyeleriyle birlikte uyum içerisinde 3,5 yıllık görev süresini tamamladıklarını söyledi. Valilerin de tayine tabi olan memurlardan olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu; “Her memur tayine tabidir ama bizler belli sürelerle geliriz. Aslında valilerde süre yoktur. Bazen 6 ayda bir yılda hatta daha kısa sürede görev yeri değişen valiler oluyor. Şer görününde hayır olabiliyor. Tabii herkes gibi bizim kendimizce bazı planlarımız var. İç alemimiz dışında bizim içinde başkaca planlar yapılıyor. Onun farkında değiliz. Genel planı bilemezken, kısa vadede kendi tasarladığımız planlar peşindeyiz. Biz buraya geldik. Yedi sene kalırız diye kaleye de çıktık. Nasip 3,5 seni imiş bu kadar kaldık.” diye konuştu.
“MERAKLANMAYIN
ORDU ARKANIZDA”
16 Haziran Pazartesi günü ayrılmayı planladığından söz eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da görev süresi boyunca faydalı olmaya çalıştığını söyledi. Aynı zamanda haklı olan herkese eşit davranma gayretinde olduklarını kaydeden Balkanlıoğlu; “Afyon’da hoş bir seda bırakabilmişsek ne mutlu diyerek ayrılıyoruz. Tayin olduğumuz yerlerde eğer bir taş üzerine bir taş koyabilmişsek, bir vatandaşa hizmet edebilmişsek bizim kazanımımız da bu oluyor. Birileri bizim için Allah razı olsun demiş ise en büyük kazanımımız bu diye görüyorum. Afyon’a gelen arkadaşı da tanıyorum. Genç, çok çalışkan, gayretli, son derece kaliteli, dürüst, iyi bir idarecidir. Afyon bu anlamda şanslı. Bizden daha iyi bir arkadaş geliyor. O bakımdan sizleri kutluyorum. İnşallah o arkadaşımızla da uyumlu çalışmalar sergilersiniz. Sizlere Ordu’da fındık, balık ikram etmekten onur duyarız. Merak etmeyin arkadaşlar Ordu arkanızda.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme