• Haberler
  • Genel
  • 'Biz yılmadan Afyon ve Türkiye için koşturacağız'

'Biz yılmadan Afyon ve Türkiye için koşturacağız'

Pandemi sürecinde yürütülen çalışmaları değerlendiren AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, muhalefet kanadından mesnetsiz iddialar ortaya atıldığını söyledi. Sezen, 'Biz yılmadan, yorulmadan inşallah Afyonkarahisar için Türkiye için koşturmaya devam edeceğiz' dedi.   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven partide basın toplantısı düzenledi. [&hellip]

Pandemi sürecinde yürütülen çalışmaları değerlendiren AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, muhalefet kanadından mesnetsiz iddialar ortaya atıldığını söyledi. Sezen, “Biz yılmadan, yorulmadan inşallah Afyonkarahisar için Türkiye için koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven partide basın toplantısı düzenledi. Toplantıda; İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban, İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan hazır bulundu.

“TOPARLANMA SÜRECİ BAŞLADI”

Toplantı açılışını AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen yaptı. Sezen, koronavirüs nedenli pandemi sürecinde 3 ay aradan sonra bilgilendirme basın toplantısı düzenlediklerini bildirdi. Sezen, 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle ülke genelinde başlayan normalleşme süreciyle birlikte Afyonkarahisar’da pandemi döneminde yapılanları anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti hükümetinin Afyonkarahisar’a pandemi sürecinde sosyal destek programı kapsamında 73 milyon 450 bin lira gönderdiğini bildiren Sezen, “Bu süreçte ‘Birlikte Başaracağız’ sloganıyla hiç kimseyi biz yalnız bırakmadık. Bugünkü ekonomimizle, Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğiyle bu süreci Allah’ın izniyle en az hasarla atlattık. Şu anda da toparlanmak üzere hamlelerimize başlıyoruz.” dedi.

“2023 HEDEFLERİ İÇİN KOŞTURMA SÜRÜYOR”

Vatandaşların süreci kolaylıkla atlatması ve piyasaları rahatlatmak için kredi paketleri açıklandığını kaydeden Sezen, “Muhalefet tarafından mesnetsiz iddialarla kamuoyu aldatılmaya çalışılıyor. Ama Türk halkı AK Parti hükümetinin bu millete nasıl hizmet ettiğini çok iyi biliyor. Biz AK Parti olarak nasıl yılmadan, usanmadan 19 senedir çalıştıysak bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Biz teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, bakanımızla, Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu yolda yürümeye koşturmaya devam edeceğiz. Gece gündüz demeden 2023 yılı hedeflerimize koşturacağız.” diye konuştu.

“19 YILDA BÖLÜNMÜŞ YOL SAYISI 10 KAT ARTTI”

2020 yılı itibariyle istihdam oranının ilde arttığını belirten Sezen sözlerini şöyle sürdürdü:

“2002’de 24 TL olan yaşlı ve engelli aylığı günümüz itibariyle yaşlı ve engelli aylığı 652 TL’dir. Afyonkarahisarımıza kısa adıyla AFSÜ Sağlık Bilimleri Üniversitesi kazandırıldı. Üniversite hastanemizin ve devlet hastanemize yapılan yatırımların pandemi sürecinde ne kadar önemli olduğu ve Afyonkarahisar’a nasıl hizmet ettiği görüldü. Yüzde 6 olan 2020 yılı öncesi nitelikli yatak sayımız bu yıl itibariyle hamd olsun yüzde yüz nitelikli haldedir. 2002 yılı 16 yoğun bakım yatağımız varken bu yıl itibariyle 117 adet yoğun bakım yatak sayımız vardır. Bugün itibariyle 513 kilometre bölünmüş yol yapılmıştır. 19 yılda bölünmüş yol sayısını tam 10 kat artırdık. Günümüz itibariyle 40 baraj, 23 gölet sayısına ulaştık.”

“18 BİN 450 ADET MASKE DAĞITILDI”

AK Parti teşkilatlarınca pandemi sürecinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Sezen şu ifadeleri kullandı:

“Teşkilatlarımız tarafından tüm Afyonkarahisar’a on binden fazla erzak yardımları yapıldı. 2 bin 250 adet gıda kartı dağıtımı yapıldı. 18 bin 450 adet maske dağıtımı yapıldı. 4 bin 280 adet kolonya, dezenfektan dağıtımı yapıldı. Afyonkarahisar’da 35 AK Partili Belediyemiz tarafından 26 bin 608 adet erzak kolisinin dağıtımı gerçekleştirildi. İl genelinde Belediyelerimiz tarafından 625 bin adet maske dağıtıldı. Bu süreçte tüm teşkilatlarımız 65 yaş üstü büyüklerimizi yalnız bırakmadık. Allah Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu ve Milletvekillerimizi başımızdan eksik etmesin. Teşkilatlarımızla birlikte bize nice hizmetlerde bulunmayı bizlere nasip etsin. Biz yılmadan, yorulmadan inşallah Afyonkarahisar için Türkiye için koşturmaya devam edeceğiz.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Haber

Haber

Bakmadan Geçme