• Haberler
  • Genel
  • “Biz yatırım yaptık, onlar ülkeyi geri götürdü”

“Biz yatırım yaptık, onlar ülkeyi geri götürdü”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Adayları, 7 Haziran seçimi için yaptığı çalışmalarda muhalefet partilerini ve koalisyon hükümetlerini eleştirdi AK Parti Milletvekili adayları ilçe, belde, köy ve mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bira araya geliyor. Milletvekili adayları Ali Özkaya ve Akif Özkaldı, merkez ilçeye bağlı Değirmenayvalı beldesi ile Sarık Köyü'nü ziyaret ettiler. İlk olarak [&hellip]

"Biz yatırım yaptık, onlar ülkeyi geri götürdü"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Adayları, 7 Haziran seçimi için yaptığı çalışmalarda muhalefet partilerini ve koalisyon hükümetlerini eleştirdi

AK Parti Milletvekili adayları ilçe, belde, köy ve mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bira araya geliyor. Milletvekili adayları Ali Özkaya ve Akif Özkaldı, merkez ilçeye bağlı Değirmenayvalı beldesi ile Sarık Köyü’nü ziyaret ettiler. İlk olarak Değirmenayvalı beldesine geçen Milletvekili adayları, burada Belediye Başkanı Adem Çavdar’ı ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çavdar, belde halkının her zaman partilerinin yanında olduğunu söyledi. AK Parti döneminde yapılan yatırımlardan bahseden Milletvekili adayları Özkaldı ve Özkaya, “AK Parti olarak her zaman hizmetlerin üstüne koyarak çalışma yapıyoruz. Bugüne kadar bizler Afyonkarahisar için elimizden geleninin en iyisini yapmaya gayret ettik. Bundan sonra da yine sizlerin destekleriyle hizmet etmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki Afyonkara-hisar yine AK Parti diyecektir” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün, Sandıklı İlçesinde STK’ları ziyaret etti. İlk olarak Sandıklı’daki esnafı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Halil Ürün esnafa hayırlı işler diledi. Esnafın genel sıkıntılarını dinleyen ve tek tek not alan Ürün, esnaf ziyaretinin ardından Sandıklı Ulu Camiinde kılınan 80 yaşındaki Salih Öztürk’ün cenaze namazına katıldı. Cenaze namazının ardından Ürün, Merhum Salih Öztürk’ün oğlu Mustafa Öztürk ve torunu Salih Öztürk’e başsağlığı diledi.
AK Parti Milletvekili adayları, merkezdeki STK temsilcilerini ziyaret etti. Sırasıyla İşsizler Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, MÜSİAD, Türk Ocakları, Emekliler Derneği, Berberler ve Kuaförler Odası, Genç Atılımcılar Derneği ve Emekli Astsubaylar Derneğini ziyaret eden Milletvekili adayları, her zaman demokrasiden yana olduklarını dile getirdiler.
AK Parti Milletvekili Adayı Remziye Sıvacı Dinar ilçesinde Devlet Hastanesi’nde hem meslektaşlarını hem de hastaları ziyaret etti. Hastane hakkında hekimlerden bilgi alan Sıvacı, hastalarla da sohbet etti. Prof. Dr. Remziye Sıvacı, seçim gezilerine Dinar ilçesi Devlet Hastanesi ile devam etti. Hastanede tek tek hastaları ziyaret eden Sıvacı, sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı. Milletvekili adayı Sıvacı, meslektaşlarını da unutmayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Geçmişte yaşanan sıkıntıları dile getiren Sıvacı “Eskiden hastaneler hastaneden çok her şeyi andırırdı. Uzun kuyruklar SSK ve Bağ-Kur ayrımı gibi sorunlar hastaları çileden çıkardı. Bir çok hasta ölümün eşiğinde iken hastane kapılarından geri gönderilirdi” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Sıvacı’ya hastane ziyaretinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve yönetimi, ilçe kadın kolları başkanları ve partililer katıldı.
AK Parti Dinar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ‘Anneler Günü’ programı düzenlendi. Akdeniz toplantı salonunda gerçekleşen programa Milletvekili adayları Prof. Dr. Remziye Sıvacı ve Av. Ali Özkaya da katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme