“Biz Parti’ye taze kan olduk”

AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, medya mensuplarına yönelik düzenlenen Tanışma ve Kaynaşma Toplantısında AK Parti’nin yeni yönetiminin partiye taze kan olma amacıyla göreve geldiğini vurguladı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Tanıtım ve Medya Başkanlığı’nca Yürütme Kurulu üyelerinin katıldıkları tanışma ve sohbet toplantısı dün Korel Otel’de gerçekleştirildi. AMAÇ TANIŞMA VE KAYNAŞMAAK Parti [&hellip]

"Biz Parti'ye taze kan olduk"

AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, medya mensuplarına yönelik düzenlenen Tanışma ve Kaynaşma Toplantısında AK Parti’nin yeni yönetiminin partiye taze kan olma amacıyla göreve geldiğini vurguladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Tanıtım ve Medya Başkanlığı’nca Yürütme Kurulu üyelerinin katıldıkları tanışma ve sohbet toplantısı dün Korel Otel’de gerçekleştirildi.
AMAÇ TANIŞMA VE KAYNAŞMA
AK Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, Ramazan, Bayram ve Cumhurbaşkanlığı seçim takvimi nedeniyle yapamadıklarını belirttiği Tanışma ve Sohbet Toplantısı’nda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulacağını söyledi. AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanlığı’nda yeni yönetim kurulu üyelerinin görev dağılım sürecinde Ramazan ayı, Bayram ve Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile yoğun bir dönem geçirdiklerini söyledi.
Toplatının tanışma ve kaynaşma niteliği taşıdığını dile getiren Yurdunuseven; “Pek çok medya mensubu ile simaen ve bire bir tanışıyoruz. Ama yine de bir sünneti yerine getirmek adına topluca tanışıklığın iyi olacağını düşündük. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
ÖZSOY: ÇABALAR MİLLET İÇİN
Medya patronları ve çalışanların sıra ile kendilerini tanıttıkları toplantıda medya mensupları adına ilk sözü Türkeli Gazetesi sahibi H. Hakkı Özsoy aldı. Medya mensupları ve iktidar partisinin il teşkilatı ile görüşme ve dertleşme fırsatı sağlayan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Özsoy; “Bizler yerel basın mensubu olmakla gurur duyuyoruz. Ülkemizin, milletimizin menfaatine olan şekli ile bir yere getirmek için çalışıyor, gayret sarf ediyoruz. Demokrasiyi seviyoruz çok güzel bir rejim. Çok iyi seviyelere geldi. Çok daha iyi gelişmeler kaydedileceğine inanıyoruz. Bu yolda yapılan çalışmaların başarıyla devam etmesini hepimizin adına içtenlikle diliyorum.” diye konuştu.
TEK AMAÇ TAZE KAN
Katılımcıların usulen kendilerini tanıtarak sordukları sorularla devam eden toplantıda Kocatepe Gazetesi muhabiri Burcu Aydın, İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’e yeni yönetimin farkının ne olduğunu yeni yönetim ile birlikte neyin değiştiğini sorusunu yöneltti. Yeni yönetim olarak kendilerinin teşkilatlara yeni bir ivme ve taze kan kazandırmayı amaçladıklarını belirten Yurdunuseven; “Biz yönetime taze kan olduk. Yoksa eski yönetim kurulu üyeleri ve partinin bir sıkıntısı yoktu. Mehmet Zeybek Başkanımız bizim Başkanımız dı hiçbir problemimiz yoktu. Bizim atamamız yapıldıktan sonra yönetim içerisinde yer alan eski arkadaşlarımızın tecrübelerinden yararlanmak durumundaydık. Bunun Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarında güzel etkisinin görüldüğü kanaatindeyim. Sonuç itibariyle yüzde 64,40 gibi bir rakam ortaya çıktı. Dediğimiz gibi bu bir bayrak yarışıdır. Biz hiçbir zaman koltuk peşinde olmadık. Parti disiplinine sahibiz. Başbakanımız, Cumhurbaşka-nımızın açıkladığı bir misyon var. Bizlerde bu misyon doğrultusunda ilerleyeceğiz. Daha müreffeh, daha güçlü bir Türkiye için çabalayacağız.” şeklinde konuştu.
YANDAŞ VE CANDAŞ
DEĞİL KANDAŞ VAR
Kocatepe Gazetesi muhabiri Murat Arısoy’da toplantıda AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’e iki soru yöneltti. Arısoy, basın konusunun gündeme geldiğinde “yandaş” ve “candaş” kavramlarının kullanıldığını, AK Parti teşkilatlarının bu duruma nasıl baktığını sordu. Arısoy, uzun zamandır şehrin milletvekili sayısının tartışılıp, büyükşehir olma konusunda nüfusun artıp dışarıda ki Afyonluların Afyon’a getirilmesi için bir çalışma yapılıp yapılmadığı sorusunu da yöneltti. Murat Arısoy’un ilk sorusunu cevaplandıran Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Tutumlu; “Bizde kafiye yapalım. Bizim için ne yandaş ne de candaş var. Her ikisi de bizim için kandaştır. Bizim için böyle bir ayırım yok. Eleştirilerde bulunan muhalif olan gazetelerle bile iyi ilişkiler geliştirme gayretimiz sürecek.” dedi. İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’de Hüseyin Tutumlu ile aynı fikirde olduğunu söyledi.
İKİNCİ ADRES ŞART
Afyonkarahisar’ın büyükşehir olması ve milletvekili sayısının artması için bir çalışma planlad��klarını belirten AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, özellikle İstanbul, Kocaeli ve İzmir bölgesinde çok fazla Afyonlu bir kitlenin bulunduğunu söyledi. Yurdunuseven; “Böyle bir çalışma tek yönlü olmuyor. Karşı tarafın da konuya ısınarak Afyon’da bir adres edinmesi gerekiyor. İkinci adresin edinilmesi için Afyon’daki adresten fatura istiyorlar. Büyükşehir olmak için çaba sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
HIYANETLİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ
Gazeteci Aydemir Kurt’un, “Parti içinde ki mesajlaşma ile ilgili yaşanan bir sıkıntı oldu. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? AK Partili Belediye Meclis Üyesi Haydar Kaya’nın bazı açıklamaları oldu. Bununla ilgili il yönetimi ne düşünüyor?” sorularını cevaplandıran Yurdunuseven şöyle konuştu: “Bu bizim aile içi bir mesajlaşmamızdır. Bu bize göre dışarıya çıkılmaması gereken birşeydir. Ama bir şekilde birileri basına sızdırdı, altın tepsi içerisinde sundu. Onlarda kapıp yaydılar. Biz bunun bir hıyanetlik olduğunu düşünüyoruz. Bizim parti içerisinde bir durumumuz oluyor. Örneğin Başbakanımızın bir mitingine katılmayı düşünüyoruz. Bunda ne var, kendi parti üyelerime gidelim demekle nasıl bir yanlışlık var. Onu bilemiyorum. Bizim bildiklerimiz var ama sabır ediyor, susuyoruz. Belediye Meclis üyemizin beyanatıyla ilgili konuyu parti toplantımızda gündeme getireceğiz. Konuyu yönetim kurulunda tartışacağız.”
YÜRÜTME KURULU HAZIR BULUNDU
Toplantıya AK Parti Yürütme Kurulu Üyeleri; AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunu-seven, Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Tutumlu, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mustafa Açık-gözoğlu, İl Sekreteri Sabri Çetingül, Teşkilat Başkanı Ahmet Yeşilırmak, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Telek, Mali ve İdari İşler Başkanı Semai Kaya, Halkla İlişkiler Sorumlusu İbra-him Bağçıvandemir, Seçim İşleri Başkanı Av. Fatih Beder ve partinin emektarı Sekreter Kadir Veziroğlu katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme