“Biz macera peşinde değiliz”

İYİ Parti’den istif ederek dikkatleri üzerine çeken son seçimlerin İYİ Parti Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak, twitter üzerinden yaptığı paylaşımları ile yeniden dikkatleri üzerine çekiyor. İstifasından önce yaptığı paylaşımda “Doğru nedir? Her insanın çocukluğundan başlayarak oluşturduğu bir doğruluk algısı vardır. Doğru da değişebilir, bugün doğru olan belki bir süre sonra doğru olmayabilir. Doğru'yu bulmak [&hellip]

Haber

İYİ Parti’den istif ederek dikkatleri üzerine çeken son seçimlerin İYİ Parti Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak, twitter üzerinden yaptığı paylaşımları ile yeniden dikkatleri üzerine çekiyor.

İstifasından önce yaptığı paylaşımda “Doğru nedir? Her insanın çocukluğundan başlayarak oluşturduğu bir doğruluk algısı vardır. Doğru da değişebilir, bugün doğru olan belki bir süre sonra doğru olmayabilir. Doğru’yu bulmak istiyorsanız üç kritere dikkat edin. Bunlar ilahi, ahlaki ve hukuki kurallardır” değerlendirmesinde bulunmuştu.

“İSTİŞARE EDEREK KARAR VERECEĞİM”

İYİ Parti’den istifasını şu açıklama ile duyurmuştu:

Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyeliğimden bugün itibariyle istifa ettim. Canımdan Aziz bildiğim hemşehrilerime ve şerefli Milletime Dr Mahmut Koçak olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Siyasi hayatıma gelince şu ana kadar beni hiç yalnız bırakmayan dost, arkadaş ve hemşehrilerimle istişare ederek karar vereceğim. Kamuoyunun bilgisine arz ederim.”

“KULAĞIM MİLLETTE, ELİM HİZMETTE”

Dr. Mahmut Koçak bu sabah yaptığı son paylaşımda ise şunları söyledi:

“Biz macera peşinde değiliz. Bizim millete hizmet aşkımız var. Milletimizle beraber yürüdüğümüz dualı ve kutlu bir yürüyüşümüz var. Hiçbir şey vatanıma milletime hizmet etmeme engel olamaz. Kulağımız millette elimiz hizmette yürümeye devam ediyoruz.”

Bakmadan Geçme