'Biz kötü amcalarla mücadele ettik'

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Atatürk İlkokulu'nda, birinci sınıfta okuyan öğrencileri ağırladı. Kumartaşlı, yaşadıklarını, çocukların diliyle anlattı Atatürk İlkokulu'nun birinci sınıf öğrencileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından Dernek kapısında Türk Bayrakları ile [&hellip]

“Biz kötü amcalarla mücadele ettik”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Atatürk İlkokulu’nda, birinci sınıfta okuyan öğrencileri ağırladı. Kumartaşlı, yaşadıklarını, çocukların diliyle anlattı

Atatürk İlkokulu’nun birinci sınıf öğrencileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından Dernek kapısında Türk Bayrakları ile karşılanan çocuklar, çeşitli sorular sordu.
ÇOCUKLARIN DİLİ
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise, çocukların anlayacağı bir dil kullanarak, tüm sorulara içtenlikle cevap verdi. Kumartaşlı, “Ülkemizi bölmek isteyen kötü amcalar vardı. Biz o kötü amcalara karşı mücadele ettik” dedi.
“OKUYUN, ÇALIŞIN, ÖĞRENİN”
“Siz rahatça okullarınıza gidebilin diye görev yaptık” ifadelerini kullanan Kumartaşlı, öğrencilere nasihatte bulunmayı da ihmal etmedi. Kumartaşlı, şöyle konuştu: “Biz kötü amcalara karşı görevimizi yerine getirdik, bir görev olursa yine yapacağız. Ama siz, okuyarak, çalışarak, öğrenerek bu kötü amcalarla mücadele edeceksiniz. Ailede anne ve babanızın sözünü, okulda öğretmenizin sözünü, askerde komutanınızın sözünü dinleyeceksiniz. Siz iyi bir kişi olduğunuzda kötü amcalar hedeflerine ulaşamayacak.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme