“Biz istemezsek satılmaz…” – Kocatepe Gazetesi

CHP Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe teşkalıtı üyeleri ile Şeker-İş Sendakisı Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Karamoçu Işıklar Beldesi’nde kahvehaneleri ziyaret ederek Şeker Fabrikalarının satılmasına neden karşı çıktıklarını anlattılar.CHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Sever, şeker fabrikalarının satışına dur denilmesi gerektiğini belirterek, Türkiye’de 250,000 ailenin şeker pancarı üreterek bu işten ekmek yediğini ifade etti.Şeker-İş Sendakisı Afyonkarahisar Şube [&hellip]

CHP Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe teşkalıtı üyeleri ile Şeker-İş Sendakisı Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Karamoçu Işıklar Beldesi’nde kahvehaneleri ziyaret ederek Şeker Fabrikalarının satılmasına neden karşı çıktıklarını anlattılar.
CHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Sever, şeker fabrikalarının satışına dur denilmesi gerektiğini belirterek, Türkiye’de 250,000 ailenin şeker pancarı üreterek bu işten ekmek yediğini ifade etti.
Şeker-İş Sendakisı Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Karamoçu ise, Amerikan şirketinin raporuyla Türkiye’nin lokomotifi 14 şeker fabrikasının satışının gündeme geldiğini fabrikaların özelleşmesi halinde başta çiftçi olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin etkileneceğini dile getirdi.
CHP İl Başkanı Demirkırkan da, “Eğer bu satışa karşıysak hep beraber elele verelim. Biz istemezsek satılmaz. Milletvekilleri de bakanlar da, Başbakan da, Cumhurbaşkanı da bizim vekillerimizdir. Asil olan bizleriz. Tepkimizi ortaya koyalım” dedi.

Bakmadan Geçme