• Haberler
  • Gündem
  • 'Biz Hiç Kimsenin Sırtına Binmedik, Kimseyi De Sırtımıza Bindirmeyiz'

'Biz Hiç Kimsenin Sırtına Binmedik, Kimseyi De Sırtımıza Bindirmeyiz'

MHP İl ve İlçe Teşkilatları hizmet binası temel atma töreninde konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, kapalı kapılar ardında, partiye hainlik edenlerin vazgeçmeleri gerektiğini söyleyerek, 'MHP'nin yolu bellidir. Biz hiç kimsenin sırtına binmedik, kimseyi de sırtımıza bindirmeyiz' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl ve İlçe Teşkilatları Hizmet Binası Temel Atma töreni yoğun bir katılım ile dualarla gerçekleştirildi.

Haber

Törene; MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kaan Diler, MHP’li Belediye Başkanları, İGM Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“BUGÜN BAŞBUĞ TÜRKEŞİN DOĞUM GÜNÜ”

Törende konuşma yapan MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şimşek, “Temel atma törenimizi gerçekleştirdiğimiz bugünün bizim için ayrı bir değeri daha vardır. Bugün Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in doğum günü. Bugün temelini atacağımız hizmet binamız 4 katlı olarak 540 metrekare alana inşa edilecek. Binamızı en kısa sürede tamamlayıp hizmete alacağız inşallah. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Haber

“MHP’LİLERİN EVİ TAŞKİLAT BİNAMIZDIR”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ise, insanın kendisini en güvenli ve huzurlu hissettiği yerin evi olduğunu, MHP’lilerin evinin teşkilat binası olduğunu ifade etti. Kahveci, “Teşkilat binamız için bu alanı Ocak Başkanımız Abdurrahman Bayram Bey ile beraber bulduk. Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak, Kazım Özer bey ve Ümit Çelikten bey bu arsanın bedelini ödediler. Allah kendilerinden razı olsun. Evi olmayanın, yurdu olmayanın hiçbir şeyi olmaz. Binamızın yapımında katkısı olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Binamızın vatanımıza, milletimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Haber

“31 MART’TAN SONRA ZAFERİMİZ İLE BURADA OLACAĞIZ”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’lilerin ve ülkücülerin sevdalarını yaşarken ekonomik şartlardan dolayı yarım asrı geçen tarihleri esnasında verdikleri mücadelelerde parayı pulu takip etmediklerini belirtti. Taytak, “Her zaman söylediğimiz bir söz vardır; babalarımızın parasıyla ve çocuklarımızın hırsları ile yaşıyoruz. Gençken babalarımızın parası ile ocakçılık yapıyorduk, şimdide hepimiz gençlerimizin hırsları ile ocakçılık yapıyoruz. Bu hizmet binası yıllarca hepimizin hayaliydi. Allah nasip etti. Arkadaşlarımız ile MHP’nin kendisine ait binası olması gerektiğine karar verdik. Bize yakışan budur. Binamızın içerisinde MHP il teşkilatı, merkez ilçe teşkilatı, Ülkü Ocakları teşkilatı ve STK’larımız bulunsun istedik. Karar verdiğimiz gün 1 saat sonrasında yerimizi aldık. Allah hayırlı uğurlu etsin. Önümüzde yerel seçimler var. Bu binamız bu seçimlere yetişemeyecek ama bittiğinde, MHP olarak kazandığımız zafer ile burada olacağız.” ifadelerinde bulundu.

Haber

“BÜTÜN İLÇEDE ADAYLARIMIZ VAR VE ADAY ÇIKARTACAĞIZ”

MHP teşkilatının yerel seçimler için harıl harıl çalıştığını dile getiren Taytak, “Geçen haftalarda bütün ilçelerde toplantı yapıldı. İlçelerdeki aday olacak arkadaşlarımızın tespitleri ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Bütün ilçede de adayımız vardır ve çıkacağız. Merkez’de de adayımız var, görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz bizlere ittifak olacak derse evet diyeceğiz. Önce kendimize isteyeceğiz, MHP etrafında ittifak yapalım diyeceğiz. Uygun olmazsa, ittifak adresi neresi ise partileri bellidir. Onlarla beraber yola çıkacağız. Ama biz kendimiz çıkacak gibi hazırız. Aday arkadaşlarımız var. 15 Aralık tarihine kadar zamanımız var. Aklın yolun birdir. Genelden yerele lider ülke Türkiye ve üretken belediyeciliği ortaya koyacağız. Doğru adaylar belirleyerek adaylarımızın arkasında duracağız. Mutlaka MHP’nin politikalarını, belediye başkanlarımızın başarılarını ve bundan sonra belediye başkanı olacak kardeşlerimizin başarılarını ifade edeceğiz. İnanıyorum, sadece Afyon’da değil, Türkiye’nin her yerinde MHP zaferle çıkacak. Millet bizi bekliyor. Bunun farkındayız. 15 beldede 2 ilçede belediye başkanlığımız var. 15 belediyemiz meydanlarda vermiş oldukları bütün sözleri fazlası ile yerine getirdiler. Belediye başkanlarımız bulundukları belediyeleri ihya ettiler. Bundan sonra da kazanacak arkadaşlarımızda ihya edecekler,  Afyonkarahisar’ın önünde namusumuz gibi söz veriyoruz. Çalışacağız, uğraşacağız ve 31 Mart’ta MHP olarak seçimlerden zaferle çıkacağız. Zaferimiz şimdiden kutlu olsun” dedi.

Haber

“KİMSENİN SIRTINA BİNMEDİK, KİMSEYİ DE BİNDİRMEYİZ”

Milletvekili Taytak, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim yolumuz bellidir. Kimse, kapalı kapılar ardında, orada burada arkamızdan konuşmaktan, hainlikten vazgeçsin. MHP’nin düşüncesi bellidir. Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi; biz hiç kimsenin sırtına binmedik. Kimseyi de sırtımıza bindirmeyiz. Ülküdaşlarımız, onun bunun lafı ile bizlere hesap çekmesin bizlere inansınlar ve yürüsünler. Önümüzde önderimiz, Genel Başkanımız Devlet beyimiz var. Bugün başbuğumuzu doğum günü, temel atmamızın bugüne denk gelmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Dün Başbuğumuzun arkasındaydık. Satmadık yürüdük devam ediyoruz. Bugün Genel Başkanımızın arkasındayız. Satmayacağız, yürüyoruz. Devlet bey doğruyu biliyor. Doğruyu söylüyor. Bizim sırtımızda yumurta küfesi yok. Biz vatan için, millet için, beka için her şeyden vazgeçtik. Bugün mü vazgeçtik? Hayır, yola çıktığımız gün vazgeçtik. Binlerce şehit verdik, binlerce gazimiz var. Biz vatanımız, milletimiz için koşuyoruz. Koşumuza devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayın. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

Bakmadan Geçme