“Biz herkesin başkanı olmaya talibiz”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, insan odaklı Belediyecilik anlayışı ile herkesin Başkanı olmaya talip olduğunu vurguladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, Karahisar TV'de yayınlanan “Yerel Gündem” programında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.VATANDAŞ DİNLENMEMEKTEN ŞİKAYETÇİ Yerel seçimlerden galip çıkması halinde Afyonkarahisar Belediyeler Birliği'ni kuracağını aktaran Çetinkaya, şehrin her köşesine hiçbir siyasi [&hellip]

"Biz herkesin başkanı olmaya talibiz"

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, insan odaklı Belediyecilik anlayışı ile herkesin Başkanı olmaya talip olduğunu vurguladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, Karahisar TV’de yayınlanan “Yerel Gündem” programında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
VATANDAŞ DİNLENMEMEKTEN ŞİKAYETÇİ
Yerel seçimlerden galip çıkması halinde Afyonkarahisar Belediyeler Birliği’ni kuracağını aktaran Çetinkaya, şehrin her köşesine hiçbir siyasi ayrım yapmadan hizmet götüreceklerini, ilk namazdan son namaza kadar halkın yanında yer almak niyetinde olduğunu açıkladı. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Fatih Çetinkaya; “İnsan odaklı ve dinlemesini bilen bir tarzda insanlarımıza yaklaşıyoruz. Vatandaşların en çok bugüne kadar muhatap alınmamaları yönünde şikayetçi. Biz halkımızla bir araya geldiğimizde oy istemiyoruz. Onların istek ve taleplerini alıyoruz. Vatandaşlarımız yıllarca kendilerine bu şekilde yaklaşılmadığından şikayetçi oluyorlar. Esnafımız, işçimiz, memurumuz, gencimiz bu güne kadar dinlenilmediği için bizi samimi buluyorlar ve dertlerini rahatça söyleyebiliyorlar.” dedi.
EYLEM PLANLAMALARI HAZIR
Afyonkarahisar Belediyesini vatandaş ile birlikte yönetileceğini dile getiren Fatih Çetinkaya; “Mahalle Meclisleri oluşturacağız. Mahalle meclislerinde alınan kararlar Kent Konseyi ile bütünleşerek belediye meclisine gelecektir. Bu sayede kararlar hızlı şekilde alınacak ve hizmete dönüşecektir. İnsanlarımızla bire bir görüşmelerimizde ulaşımdan, alt yapıya kadar bir çok sorunun biriktiğini görüyoruz. Bugün şehrimizin ana arterlerinden olan Mecidiye Mahallesi’nde ne AFJET ne de doğalgaz çalışması yok. Araçlar yolda gitmekte bile zorluk çekiyor. Küçük sanayi esnafımız kendi kuyularına Belediye’nin saat takması nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Eşrefpaşa mahallemizde hala ruhsat alamayan konutlar var. Büyük abi iş yapacağı zaman bir günde imar tadilatı yapanlar, küçük esnaf ya da vatandaşa gelince yıllarca bekletiyorlar. Biz bu biriken sorunları acil eylem planlarımız, orta vadeli planlarımız ve uzun vadeli planlarımızla çözeceğiz.” diye konuştu.
VİZYONU VE MİSYONU BİLEMEYENLER VAR
Bazı sosyal paylaşım sitelerinde sahte isimlerle kendisinin lise mezunu olduğu yönünde iddiaların ortaya atıldığını söyleyen Çetinkaya; “Biz yüksek lisansımızı kent bilimi daılnda yaptık. Bir şehrin yönetimi ve yapılaşmasıyla ilgili her şey kent bilimini içine alır. Belediye çalışanlarının belediye kanunlarını bilmediğini görüyoruz. Misyon ve vizyon kelimelerinin manasını bilmeyen belediye başkanları var. Kent bilimci olmamız birilerine ağır geldi. Biz bu sıfatı uzaydan bulup almadığımıza göre herkesin alışması gerekiyor.” şeklinde konuştu.
“HER KESİMİ KUCAKLAYACAĞIZ”
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, 30 Mart’ta göreve seçilmesi halinde her kesimi kucaklayan insan odaklı Belediyecilik anlayışı ile herkesin başkanı olacağını kaydetti. Çetinkaya sözlerine şöyle devam etti: “Biz herkesin başkanı olmaya talibiz. Yüntaş’ta çalışan onlarca kardeşimizin sosyal hakları yoktur. Aldıkları ücret ve yaptıkları iş arasında ciddi farklılıklar vardır. Biz bu kardeşlerimizin de sorunlarını çözmeye geliyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme