'Biz hazırız, 5'te 5'e talibiz'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, MHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Topçu, Afyonkarahisar'da 5 milletvekili kontenjanının hepsine talip olduklarını belirtti Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Afyonkarahisar'da, MHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP MYK [&hellip]

“Biz hazırız, 5’te 5’e talibiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Topçu, Afyonkarahisar’da 5 milletvekili kontenjanının hepsine talip olduklarını belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Afyonkarahisar’da, MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP MYK Üyesi Mehmet Parsak, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör, İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Serdaroğlu,MHP’nin 30 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya hazır bulundu.
“YOLUMUZ AÇIK OLSUN”
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Adalet ve Kalkınma Partisi’nin alternatifi olabileceğini söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, Afyonkarahisar’daki 5 milletvekilinin 5’ine de talip olduklarını söyledi. Topçu, “Beşte beş milletvekili için çalışacağız. Biz hedefimizi hiçbir zaman küçültmüyoruz. Neden olmasın?Bakıldığında artık AKP iktidarı inişe geçti. Rahmetli Menderes kaldı mı? Rahmetli Menderes’e mi, rahmetli Özal’a mı kaldı bu Türkiye? Kimseye kalmadı. 6 sefer gelip 7 sefer giden Demirel’e de kalmadı. AKP’ye de kalmayacak, AKP de bitiyor artık. AKP miadını doldurdu. Neden alternatif MHP olmasın? Biz neden alternatif olmayalım? Biz hazırız, 5’te 5’e de talibiz. Cenab-ı Hakk yolumuzu açık etsin” dedi.
“RANT DİYE BİR
DERDİMİZ YOK”
2015’te yapılacak genel seçimler için parti olarak büyük bir gayret içine gireceklerini söyleyen Topçu, “Bizim bir noktaya kilitlenmemiz lazım. O da 2015’in Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler. Eğer bu güzel niyetle yola çıkarsak ki bu niyetin halis olduğuna da inanıyorum, hiç kimsenin rant diye bir derdi yok. Hiç kimsenin para-pul derdi yok. Bizim gerçekten derdimiz ülkemizin sevdası, ülkemizin geleceği. Biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz. Yola çıkış sloganımız da o zaten. Onun için yolumuzdaki bütün taşları ayıklamamız lazım. Karşıdaki hedefi net olarak görebilmemiz lazım” ifadelerini kullandı.
SON SEKİZ AY UYARIS
Parti teşkilatına “Son 8 ay” uyarısı yapan Topçu, şöyle devam etti:
“Hızlı bir şekilde hareket etmemiz lazım. Bunun için 8 ay hem çok kısa, hem çok uzun bir dönem. Bunu da kısalığına göre ve uzunluğuna göre çok iyi organize etmemiz lazım. Bu yetenek var, bu kapasite var, bu yürek de olduğuna göre artık bizim hedefimize kilitlenmemiz gerekiyor. Allah yolumuzu açık etsin. İnşallah 8 ay sonra belki burada kutlamaya da geleceğiz. Yerel seçimlerde birçok ilçeye‘Aldığınız zaman geleceğiz’ diye söz verdi. Genel Başkanımız da bu sözünü gerçekleştiriyor.” (Kocatepe Haber Merkezi)

KADINLARIMIZA ÖNEM VERELİM

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, MHP İl Başkanlığı’nın ardından MHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Topçu, MHP İl Başkanı Aziz Aslan’a “Kadınlarımıza önem verelim. Kadınsız olmaz” dedi. MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör ise, MHP İl Yönetimi’nin her koşulda kendilerine destek olduğunu aktardı. Güngör, Afyon ürünlerinin yer aldığı bir hediye sepetini, Zuhal Topçu’ya takdim etti.

Bakmadan Geçme